Dr. Mark Trozzi

Dr Astrid Stuckelberger | WHO insider onthult Onheilige Drievuldigheid

Gate, Swissmedic, en Tedros: Het criminele monopolie

Dr. Astrid Stuckelberger is gepromoveerd op het gebied van de volksgezondheid en heeft ruime ervaring in het werken bij de Wereldgezondheidsorganisatie. Vóór 2013 was haar werk bij de WHO zeer constructief. Zij hield zich bezig met het opleiden en bijstaan van aangesloten landen over de hele wereld bij de voorbereiding op echte pandemieën en noodsituaties op gezondheidsgebied.

In 2013 werd dit belangrijke werk onderbroken.

In plaats daarvan manoeuvreerde de WHO zich in een nieuwe positie: een dictatuur van directeuren-generaal van de WHO, en de afpersingstak van deze wereldwijde monopolietriade: de WHO, Bill Gates, en Swissmed. Swissmed is de Zwitserse nationale autorisatie- en toezichthoudende instantie voor geneesmiddelen en medische producten.

Dr Strucklebergers belangrijke dispostie met Reinner Fuelmich en team:

WHO insider werd klokkenluider, Dr Struckelberger onthult hoe in fasen, de WHO hun papierwerk heeft gelaagd om de directeur-generaal (momenteel super-schurk Tedros) - een dictator die de wereld alle biologische producten van zijn keuze kan opdringen en "verkopen": PCR "tests", zogenaamde "covid-vaccins", enz.  

Ze legt uit hoe Bill Gates eigenlijk probeerde om een stemgerechtigde staat te worden binnen de WHO. Dat wil zeggen, hij probeerde als één man, de volledige gelijke autoriteit van een land te krijgen. Hoewel hij daar aan de oppervlakte niet in slaagde, vond Gates een achterdeurmethode, en we ontdekken dat Gates, WHO-dictator Tedros, en Swissmedic samen zijn gecontracteerd.

Denk aan het niveau van corruptie en malafide praktijken! Eugenetist Bill Gates profiteert van vele miljarden aan covid injecties, en PCR "tests" in een triade van controle met WHO-dictator Tedros, en de Zwitserse autoriteit van internationale drugs en medische producten. Wat kan er misgaan!

Met bijna 100 landen die zich onderwerpen door ondertekende overeenkomsten, hebben de WHO, Gates, en Swissmedic een wereldwijd monopolie en controle over ons lichaam... Zo denken zij. Wij verwerpen dit. Deze jongens zijn criminelen.

Dr. Struckleberger gaat in op de waanideeën van de WHO dat zij woorden kan veranderen. In 2009 "herdefinieerden" ze het woord "pandemie" dus elke kou kon volstaan. Hierdoor konden zij hun noodbevoegdheden aanwenden wanneer zij maar wilden, en de wereld de wet voorschrijven, net zoals zij de afgelopen twee jaar hebben gedaan. Meer recentelijk hebben zij de term "kudde-immuniteit" "geherdefinieerd", zodat deze alleen wordt bereikt met injecties, en niet op natuurlijke wijze. Wij verwerpen hun woordspelletjes, en geven hun niet de bevoegdheid om woorden te herdefiniëren.   

De misdaden van Tedros, de WGO en hun medeplichtigen worden nog verergerd door het volgende: de WGO had een subtiel gepubliceerde waarschuwing over de ondeugdelijkheid van PCR's, maar toch promootte zij PCR's over de hele wereld. Dat is een misdaad met een bekentenis.

Gate's heeft papieren die hem "diplomatieke immuniteit" verlenen. Dat betekent ook immuniteit voor strafrechtelijk onderzoek en vervolging. Wij, het volk, wijzen dat ook af. Meer daarover hieronder.

Dr Astrid Struckelberger & de Wereldgezondheidsraad live maandag 7 feb 2022

Dr Struckelberger presenteert live aan de WCH GA morgen maandag , 7 februari om 14.00 uur EST. U kunt hier aanwezig zijn: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Diplomatieke Immuniteit

Bill Gate's "diplomatieke onschendbaarheid" doet ons denken aan deze scène uit Lethal Weapon 2.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands