Dr. Mark Trozzi

Geïnjecteerde Football Spelers machteloos gemaakt

Roemenië's topclub weigert "gevaccineerde" spelers. Britse legende Matt Le Tissier op zoek naar antwoorden.

1. Roemeense topclub weigert "gevaccineerde" spelers

De beroemdste voetbalploeg van Roemenië, Steaua Boekarest, verbiedt "GEVACCINEERDE" spelers, omdat ze "machteloos" zijn.

Gigi Becali

De Roemeense zakenman en eigenaar van de club, Gigi Becali, heeft aangekondigd dat Steaua Boekarest alle spelers die "gevaccineerd" zijn tegen Covid-19 zal verbieden voor hen te spelen. Becali verklaarde dat spelers die tegen het coronavirus zijn ingeënt "machteloos" zijn.

In dit verhaal vernemen we ook, en dat is weinig verrassend, dat Roemenië enkele Big Pharma/W.H.O. stromannen in hun regering heeft, zoals we die hebben in Canada, Australië, Oostenrijk, Israël en bijna overal. Deze stromannen spuwen onzin met groot gezag en eindigen hun zinnen met uitroeptekens. Ze verbieden ook meningsuiting en vervolgen wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, activisten, vrachtwagenchauffeurs, of iedereen die het waagt een tegengestelde mening te uiten. In Canada scanderen deze vlees-puppets "veilig en effectief", terwijl ze eerlijke, echte deskundigen vervolgen die iets anders beweren; en ze noemen ons "racisten".

Enkele Canadese experts die vervolgd worden omdat ze het niet eens zijn met het Trudeau Regime

De Roemeense Code van Neurenberg en Syracusa Beginselen schendende globalistische marionetten in de regering Becali's observatie weerleggen met dit: "Gevaccineerde voetballers verliezen NIET hun kracht nadat ze zijn ingeënt tegen COVID-19! "

Weten ze dat mensen internet hebben en dit soort dingen zien?

Of misschien heeft Roemenië, net als Canada en de VS, een Dominion Voting System, dus het kan ze niet schelen wat het volk denkt. Ze zijn benoemd, niet gekozen.

2. UK legende Le Tissier op zoek naar antwoorden, en krijgt weerstand.

De Britse voetballegende Matt Le Tissier sprak op 28 februari 2022 voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad. Hij verklaarde dat hij in zijn 17-jarige profcarrière nooit spelers op het veld heeft zien instorten, hartaanvallen zien krijgen of zien sterven. Sinds de gedwongen en gedwongen covid-injecties zijn uitgerold, vallen voetballers als vliegen. Tissier geeft toe dat hij geen dokter of wetenschapper is en dat hij niet weet waarom. Zijn zoektocht naar antwoorden stuit echter op ongepaste weerstand en woede.

De voetbalcarrière van Le Tissier was indrukwekkend. Hier zijn tien van zijn beroemdste doelpunten:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands