Pfizer shots orkestreren productie van DNA

Complexe mechanismen produceren menselijk DNA voor viraal spike-eiwit in menselijke levercellen. Autoimmune hepatitis verwacht.

Deze nieuwe studie uit Zweden werd net gepubliceerd op 25 februari 2022 in het tijdschrift Current Issues in Molecular Biology:    

Intracellulaire Reverse Transcription (omgekeerde transcriptie) van Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2 in vitro in menselijke levercel door Markus Aldén, Francisko Olofsson Falla, Daowei Yang, Mohammad Barghouth, Cheng Luan, Magnus Rasmussen en Yang De Marinis.    

In deze studie werden menselijke hepatoomcellen blootgesteld aan het Pfizer-"vaccin". Deze menselijke hepatoomcellen zijn een standaard laboratoriumcelcultuur van menselijke leverkankercellen. Zij worden gebruikt om de biologie van menselijke levercellen in laboratoria te bestuderen.    

Biodistributiestudies tonen aan dat de injecties met lipide nanodeeltjes viraal mRNA (bedrieglijk aangeduid als "vaccins") snel door de levercellen worden opgenomen en daar geconcentreerd zijn. 18% van de injectie werd geconcentreerd aangetroffen in de geïnjecteerde levercellen van muizen.   

De huidige studie, die wij nu bespreken, toont bijkomende effecten aan die verder gaan dan het mRNA dat door ribosomen wordt vertaald om het spike-eiwit-toxine te creëren. Hier zijn ze in het kort:  

In levercellen komt het mRNA in de celkern terecht. Daar veroorzaakt het een verhoogde expressie van een gen voor LINE1-eiwit. LINE1 betekent Long Interspersed Nuclear Element 1. Dit resulteert vervolgens in de aanmaak van LINE1-mRNA dat de celkern verlaat en door ribosomen buiten de celkern wordt vertaald, waardoor het LINE1-eiwit wordt vervaardigd. Het LINE1-eiwit heeft een gedeelte dat het Open Reading Frame wordt genoemd. Dit Open Reading Frame-eiwit scheidt zich af van het LINE1-eiwit, en gaat terug de celkern in. Dit Open Reading Frame is een omgekeerd transcriptase-enzym, wat betekent dat het DNA kan maken dat overeenkomt met mRNA. Dit omvat het maken van DNA dat overeenkomt met het geïnjecteerde gepatenteerde coronavirus mRNA voor het giftige covid spike eiwit. De levercellen hebben nu dus in hun kern DNA dat codeert voor het mRNA, dat op zijn beurt codeert voor de productie van het toxische spike-eiwit.   

Is het spike-eiwit DNA permanent ingebouwd in de chromosomen van de menselijke levercellen? We weten het nog niet, maar het is zeer mogelijk.

Dit is een andere laag van de roekeloosheid of het openlijke geweld dat deze injecties vertegenwoordigen. Het is een reden te meer om deze injecties onmiddellijk stop te zetten en de fabrikanten te arresteren, promotors, financiëniers, en hun handlangers.

Zelfs een voorbijgaande productie van spike-eiwit door de lever, heeft verschillende toxische effecten, waaronder auto-immune hepatitis. De levercellen hebben virale spike-eiwitten die uit hen komen, en op hun oppervlak. Deze spike-eiwitten zijn doelwitten voor de antilichamen die deze zogenaamde "vaccins" opwekken. Zo wordt de lever een doelwit van het eigen immuunsysteem van het slachtoffer. Vandaar de term "auto-immuun hepatitis".

Als het genetische ontwerp van de gepatenteerde coronavirus-spike-eiwitten inderdaad permanent wordt opgenomen in het genoom (de chromosomen) van de injectieslachtoffers in de lever, en waarschijnlijk ook elders; dan omvat het te verwachten resultaat langdurige auto-immuunziekten, waaronder auto-immuunhepatitis. Ernstige chronische leverziekte en de dood zijn de tragische eindpunten van dit proces.    

De discussie binnen de studie omvat diverse andere interessante elementen. Zo wordt onder meer gekeken naar de histologische overeenkomsten tussen placenta en lever, en wordt het vermoeden gewekt dat zich in de placenta soortgelijke nanodeeltjesconcentraties, genetische veranderingen en auto-immuunziekten voordoen. Helaas voegen we dit vermoeden nu toe aan de lijst van reeds bekende mechanismen van onvruchtbaarheiden dood ongeboren kind van de gedwongen en gedwongen covid injecties.

Hier is het volledige wetenschappelijke artikel:   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Hier is een uitstekend artikel over dit onderwerp van onze vrienden en gerespecteerde collega's van de World Freedom Alliance:  https://worldfreedomalliance.org/au/news/intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccine-bnt162b2-in-vitro-in-human-liver-cell-line/

Dr Been Medical Lectures presenteert hier een 20 minuten durende lezing met enkele geweldige visuele hulpmiddelen:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands