Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dringend "WHO Pandemie Verdrag" om meer macht te consolideren

Morgen, 1 maart 2022, houdt het intergouvernementele onderhandelingsorgaan van de WHO zijn eerste vergadering om een "pandemieverdrag" op te stellen om de dictatoriale wereldmacht te consolideren.

De Wereld Gezondheids Organisatie is niet te vertrouwen

De laatste twee jaar zijn we ons bewust geworden van het kwaad van de WHO. Onder leiding van de door communistisch China voorgetrokken en snode directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus, heeft de WHO een centrale rol gespeeld bij het plannen en uitvoeren van de misdaden tegen de mensheid. Een decennium eerder heeft de WHO het woord "pandemie" zelf gedefinieerd, in de waan te denken dat dit haar de macht gaf om ten onrechte een "pandemie" uit te roepen zonder echte parameters; een wereldwijde noodtoestand uit te roepen; en de vele schendingen van de mensenrechten op te leggen die we de afgelopen twee jaar overal ter wereld hebben moeten doorstaan. Zij hebben onophoudelijk valse, duistere voorspellingen gepromoot; een bedrieglijke PCR "test" gepromoot; veilige en effectieve behandelingen voor covids tegengehouden die miljoenen levens zouden hebben gered; en de wereldwijde, de Neurenberg Code schendende, gedwongen injecties van de massa's met dodelijke cocktails, verkeerd gelabeld als "vaccins", gepromoot. Al die tijd hebben zij hun bedrijfssponsors gediend en recordwinsten behaald met PCR-tests en de dodelijke covidale "vaccins", terwijl het publiek in armoede en eeuwige belastingschuld werd gestort.

Tedros en de WHO liegen en hinderen een veilige, effectieve, levensreddende behandeling voor covid. In juni 2021 zal de De Indiase Orde van Advocaten heeft een aanklacht wegens minachting van het hof en misdaden tegen de menselijkheid ingediend tegen de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie OrganisatieDr. Tedros Adhanom Gebreyesus, en de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan.

Hoewel hij zijn handlangers van Big Pharma dient en de gedwongen injecties promoot, bekent Tedros dat de injecties die hij heeft gepromoot, "kinderen doden".

Tedros verklaart "Boosters gebruikt om kinderen te doden"

De WHO moet gecastreerd worden, niet nog meer macht krijgen

Gezien wat we weten, moet de WHO worden gecastreerd: de financiering moet worden stopgezet, alle bevoegdheden en autoriteit moeten worden ingetrokken, en Tedros en anderen moeten op grote schaal worden gearresteerd. De activa van de WHO moeten worden bevroren en opnieuw worden geëvalueerd om de mensen in de wereld te dienen en niet te schaden en te misbruiken. Laten we er zo snel mogelijk voor zorgen dat dit de juiste uitkomst is.

Op korte termijn moeten we iets doen aan de huidige machtsgreep van de WHO.

Hier in mei 2021, was Tedros de weg aan het bereiden voor deze "pandemie verdrag" machtsgreep:

Het WHO & INB "Pandemie Verdrag"

Meer informatie

Wat kunt u doen?

Helpt u alstublieft mee om deze criminele organisatie en haar handlangers in onze regeringen ervan te weerhouden deze volgende geplande stap naar hun wereldwijde dictatuur uit te voeren. Help het woord te verspreiden, maak strategieën en laat uw politici weten dat wij hier niets mee te maken willen hebben, noch met de WHO.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands