Dr. Mark Trozzi

Omicron: Een geschenk en waarschuwing

Omicron is zeer mild maar geeft een grote natuurlijke immuniteit. Het is ook een teken dat de gedwongen injecties de evolutie van SARS C0V2 in gevaarlijke richtingen drijft

Omicron de Gift

From Data Analytics to Models: Developing New Tools to ...Omicron is over het algemeen de mildste en meest besmettelijke versie van Covid-19. Het is gemakkelijk op te lopen, maar het heeft over het algemeen zeer milde of geen symptomen, en het verleent een grote langdurige natuurlijke en effectieve immuniteit tegen SARS C0V2 en al zijn varianten. Daarom noemen veel deskundigen het "een geschenk", of "een veilig vaccin".

Toegegeven, een punt van zorg met omicron zijn enkele zeer zeldzame neurologische effecten; maar deze gevallen zijn de uitzondering op de overgrote meerderheid, die worden beschreven als een zeer milde griepachtige ziekte. Men hoeft niet te aarzelen om gebruik te maken van vroege veilige behandelingen.

De gedwongen injecties, valselijk bestempeld als "vaccins", zijn niet veilig. Het sterftecijfer bedraagt minstens 3%, en het percentage langdurig of blijvend letsel 28% alleen al in de eerste 3 maanden. Zij zijn niet doeltreffend. De gevaarlijke injecties creëren geen immuniteit, maar het immuunsysteem beschadigen.

Webber Naturals Vitamin D3 1000IU Soft Gels - 180's ...Omicron zijn gang laten gaan, en de veilige goedkope vroegtijdige behandelingsopties beschikbaar, is een veilige en intelligente manier om echte covid-19 immuniteit te bevorderen, zowel als individu als in de samenleving.

Klaus Schwab on Reimagining Capitalism to Better Economy ...

Als echte wetenschap aan het roer kan staan, in plaats van de misdadige covid-agenda, dan is omicron een geschenk dat ons in staat stelt alle onzin te stoppen, de laatste hand te leggen aan kudde-immuniteit, en terug te keren naar het leven als normale vrije mensen.

Wij begrijpen dat het grootste obstakel voor deze huidige verstandige strategie de criminele infiltranten in regeringen en instellingen zijn, die twee jaar lang krankzinnige mandaten hebben gedicteerd, en die toegewijd zijn aan de winsten, macht en dood die worden uitgevoerd in de naam van covid. We moeten hen uit de weg ruimen, en we blijven bidden en werken voor gerechtigheid, elke dag.

Bill Gates op Omicron de Gift

Billionaire Bill Gates applauds 'great minds' in Edinburgh ...Persoonlijk zou ik Bill Gates met niets anders vertrouwen dan een strop. Toch zijn sommige recente geluiden die uit zijn mond komen interessant. Hij erkent dat Omicron een kovid-eind geschenk is aan de mensheid, hoewel deze genocidale psychopaat dat "triest" noemt.

"Helaas is het virus zelf - met name de variant Omicron - een soort vaccin. Dat wil zeggen, het creëert zowel B cel als T cel immuniteit. En het heeft de wereldbevolking beter bereikt dan wij met vaccins."

Helaas?

Omicron de Waarschuwing

Will the Covid Vaccines Stop Omicron? Scientists Are ...De klinische mildheid van Omicron biedt inderdaad een kans voor iedereen die covid-19 al gemist heeft, om deze milde variant te pakken te krijgen en echte breedspectrum coronavirusimmuniteit op te bouwen; maar Omicron is ook een waarschuwing. Het vertoont een uitgebreide evolutie van zijn spike-eiwit. Dit is evolutie van het virus dat wordt bevorderd door de gedwongen injecties. De injecties veroorzaken disfunctionele antilichamen, die zich alleen richten op het spike-eiwit. Dit zet het coronavirus onder evolutionaire druk om zijn spike-eiwit te ontwikkelen, zodat het aan de onnatuurlijke antilichamen kan ontsnappen. Dit is "antilichaam gemedieerde selectie". De gedwongen injecties stimuleren de evolutie van het coronavirus; meer bepaald de evolutie van zijn spike-eiwit.

De natuurlijke immuniteit richt zich daarentegen tegen vele aspecten van het coronavirus; het is veel moeilijker voor het coronavirus om te evolueren en zo aan de natuurlijke immuniteit te ontsnappen. De natuurlijke immuniteit werkt tegen alle varianten en bevordert de evolutie van het coronavirus niet.   

Als mensen zich aan deze injecties blijven onderwerpen, zullen zij de levende petrischalen blijven waarin de evolutie van het spike-eiwit wordt bevorderd. We zien nu al, zoals verwacht, een toename van infecties, virale belasting, overdracht en sterftecijfers onder de slachtoffers van injecties. Zij zijn het meest kwetsbaar voor de varianten die zij via dit door injectie veroorzaakte proces van antilichaamgemedieerde selectie kweken.  

Als dit proces wordt voortgezet en de evolutie van het spike-eiwit verder wordt gestimuleerd, zou dat een virus met een heel ander spike-eiwit kunnen opleveren. Het zou een spike-eiwit kunnen opleveren dat zo anders is dat het zich aan menselijke cellen kan hechten en deze kan infecteren met behulp van verschillende celreceptoren, niet alleen de ACE2-receptoren waarmee coronavirussen zich normaal aan cellen hechten. Dit zou een heel ander coronavirus zijn. Het zou het patroon voortzetten dat het gevaarlijkst is voor de slachtoffers van injecties, maar het zou uiteindelijk ernstige risico's kunnen opleveren voor zelfs gezonde natuurlijke mensen.

Dus de waarschuwing van omicron is nog een goede reden om de gedwongen injecties te stoppen. Stop de injecties en stop met het stimuleren van de evolutie van het SARS C0V2's spike eiwit.

Hier is een interview waarin deze door injectie veroorzaakte evolutie van het coronavirus en de implicaties ervan worden onderzocht  

Redenen om te stoppen met de Covid injecties

Anti Slip, GLOW STOP SIGN, Safety Floor Decals

  1. Ze werken niet. Ze stoppen geen infectie of overdracht.
  2. Ze tasten het immuunsysteem van de slachtoffers ernstig aan.
  3. Zij drijven de evolutie van het coronavirus aan.
  4. Ze doden en verminken hun slachtoffers.
  5. Ze stoppen miljarden dollars in de zakken van de meest verdorven mensen op aarde.
  6. Natuurlijke immuniteit werkt, en omicron maakt het momenteel gemakkelijk om het te krijgen.
  7. Veilige betaalbare eenvoudige behandelingen werken, en vergemakkelijken in plaats van de ontwikkeling van de natuurlijke immuniteit te belemmeren.

In het kort

Omicron is een geschenk. Laat het zijn gang gaan, immuniseer, en bevrijd de wereld. Omicron is een waarschuwing; stop de injecties voor we dit virus naar onbekend en gevaarlijk terrein drijven.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands