Spike Eiwitafstoting & Toxiciteit

Slachtoffers van injectie met Covid-19 produceren intern toxische coronoavirus spike-eiwitten. Zij geven deze toxinen ook af, wat schadelijk kan zijn voor hun contacten.

Coronavirus Gen injecties

Na injectie met coronavirus-genetisch materiaal worden de cellen van een persoon zodanig gemodificeerd dat zij door vreemd viraal genetisch materiaal ertoe worden aangezet grote hoeveelheden gemodificeerde coronavirus-spikeiwitten in zichzelf te produceren. Er wordt beweerd dat deze spike-eiwitten nuttig zijn omdat zij het lichaam ertoe aanzetten antilichamen te produceren die gericht zijn tegen spike-eiwitten; op die manier wekken zij dus een immuunrespons op.

Destructieve immuunrespons

Antilichaam-afhankelijke versterking van ziekte

Er zijn zeer ernstige problemen met deze immuunrespons, waaronder antilichaamgemedieerde selectie, antilichaamafhankelijke versterking, en immuundysregulatie.

Deze onderwerpen vallen buiten het bestek van dit artikel, maar zijn wel terug te vinden in dit artikel en deze video: Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn zeen hier: Hoe covid banen het immuunsysteem beschadigen en nieuwe varianten helpen evolueren.

Giftige Spike Proteïnen

Spike Glycoproteïne

Om terug te komen op de spike-eiwitten die na de genetische injecties massaal intern worden aangemaakt: spike-eiwitten zijn op zichzelf al giftig. Ze veroorzaken ziekte. De injectie veroorzaakte onnatuurlijke vloed van spike-eiwitten, geproduceerd door de menselijke cellen en circulerend door het lichaam, zijn de oorzaak van veel van de ongewenste voorvallen en sterfgevallen die zich voordoen gedurende de weken en maanden na de injectie. In het hele lichaam hechten deze spike-eiwitten zich aan ACE2-receptoren die zich op veel verschillende cellen, in veel verschillende weefsels en in veel verschillende organen bevinden. Daar heeft het spike-eiwit toxische effecten. Vanwege de grote verscheidenheid aan weefsels en organen die rijk zijn aan ACE2-receptoren, kan vergiftiging met spike-eiwitten zich presenteren als, of leiden tot, veel verschillende vormen van ziekte, zoals hartaanvallen, beroertes, myocarditis, miskramen, huiduitslag, diabetes, maag- en darmziekten, en nog veel meer. Dr Alexandra Henrion Caude gaf een uitstekende presentatie aan de Wereldgezondheidsraad in november 2021 over dit onderwerp van ziekten veroorzaakt door spike-eiwitten na covid-19-injecties.

Post injectie detox

Iedereen die deze covid-19 experimentele biologica krijgt, heeft te maken met veel risico's en uitdagingen. Spikeiwitten zijn een groot deel van de problemen waar we mee te maken hebben. Ontgiften is belangrijk. Hier is de World Council For Health spike proteïne ontgiftingsgids. Eerlijke wetenschappers, artsen en andere gezondheidsdeskundigen die in de WCH samenwerken, werken deze en andere WCH-richtsnoeren regelmatig bij en brengen ze op een hoger plan.

Shedding

Wanneer iemands lichaam een stof produceert, waaronder in dit geval spike-eiwitten, zal deze stof over het algemeen in wisselende verhoudingen voorkomen in vele weefsels en vloeistoffen van hun lichaam. Spike-eiwitten worden wel degelijk uitgescheiden door het lichaam van geïnjecteerde mensen. zie blz. 69 van het eigen document van Pfizer: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf

Spike Proteïne Kwetsbaarheid in Contacten

Veel mensen melden dat zij onwel zijn geworden met uiteenlopende symptomen, gewoon nadat zij in contact zijn geweest met mensen die de experimentele genetische injecties hebben gekregen. Deze meldingen omvatten: kinderen met bloedneuzen nadat hun ouders waren geïnjecteerd; vrouwen met onregelmatige menstruaties of zelfs ernstige uterusbloedingen na de menopauze nadat hun partners zijn geïnjecteerd; baby's die borstvoeding krijgen met darmbloedingen nadat hun moeders zijn geïnjecteerd; mensen met huiduitslag na een dergelijke contactblootstelling; mensen met covidachtige verschijnselen na blootstelling en nog veel meer.

Wat het effect van de "shed spike"-eiwitten op niet-geïnjecteerde contacten betreft, bestaan er verschillen in de mate van gevoeligheid en de ziekteprocessen die worden opgeroepen. Zo kan de vrouw van de ene geïnjecteerde man in orde lijken, terwijl die van de andere menstruatieproblemen, postmenopauzale bloedingen, huiduitslag of andere symptomen kan ontwikkelen.

Schatting van de duur van de uitscheiding en voorzorgsmaatregelen bij contact

Verschillende experimentele covid-injecties gebruiken verschillende "trojaanse paard"-methoden om het gepatenteerde gemodificeerde coronavirus-genetisch materiaal in de geïnjecteerde persoonscellen te krijgen.

PEGyleerde nanodeeltjes

Pfizer en Moderna gebruiken PEG-geylateerde nanodeeltjes om het genetisch materiaal van spike-eiwit boodschapper-RNA in de cellen van de mens te krijgen. Bij de meeste geïnjecteerde mensen met Pfizer of Moderna mRNA-experimenten, stijgen de spike-eiwitniveaus in hun bloed binnen een of twee dagen na de injectie, en blijven tot ongeveer 4 weken na de injecties op aantoonbare niveaus. Dus om voorzichtig te zijn, raden wij aan bewust te zijn en contact met anderen te minimaliseren gedurende ongeveer twee maanden na de injectie, vooral als bekend is dat zij gevoelig zijn of blijken te zijn, .  

Gemodificeerd adenovirus

In tegenstelling tot Pfizer en Moderna zijn er andere populaire covid-injecties (Astrazeneca, J en J) die gemodificeerde apen-adenovirussen gebruiken als het Trojaanse paard-element om coronavirus-spikeiwit-DNA in menselijke cellen te krijgen. Dit DNA kaapt menselijke celmachines en leidt de productie van gemodificeerde coronavirus spike-eiwitten door deze cellen. Deze adenovirale toedieningssystemen leveren coronavirus-DNA in plaats van boodschapper-RNA. Dit leidt tot verschillende verschillen. Wij beschikken momenteel niet over gegevens over de spike-eiwitniveaus in het bloed in de loop van de tijd na de adnovirus/DNA-injecties.

Aanwezigheid van spike-eiwit in bloed na injectie

Hoewel het spike-eiwitgehalte in de bloedstroom vier weken na de injectie met nanodeeltjes-mRNA laag was, is er bewijs voor de blijvende aanwezigheid van spike-eiwitten in het lichaam van de slachtoffers van de injectie na 4 maandenen zelfs na 15 maanden na injectie. Aanzienlijk langere perioden van voorzichtigheid met betrekking tot de verspreiding kunnen in sommige gevallen nodig zijn. Dit wordt beïnvloed door variaties in de fysiologie van zowel de geïnjecteerde slachtoffers als de gevoeligheid van hun contacten voor de spike-eiwitten.

Het onderwerp wordt verder gecompliceerd door de legitieme bezorgdheid dat sommige mensen anders reageren op de gen-"therapie" en langer of zelfs voor onbepaalde tijd doorgaan met het produceren van spikeiwitten. We hopen dat dit zeldzame uitzonderingen zijn. Dit is op zijn best een reusachtig onethisch experiment; we moeten dus een inhaalbeweging maken en gaandeweg leren hoe we moeten omgaan met de crisis die ons is aangedaan.

Vele rollen van Ivermectine

Leading Ivermectin 6mg Tablets Manufacturers, Suppliers in ...Ivermectine sequestreert spike-eiwitten, zodat het niet alleen kan helpen bij de behandeling van covidae, maar ook een belangrijke rol kan spelen bij de behandeling van de nadelige gevolgen van de injecties, het terugdringen van het uitwerpen van spike-eiwitten en de behandeling van ziekten die de uitgescheiden spike-eiwitten kunnen veroorzaken bij de contacten van de geïnjecteerden.

Samenvatting

De huidige gedwongen en gedwongen injectie van het grootste deel van de bevolking met deze gevaarlijke genetische experimenten is ongekend. We bevinden ons op onbekend terrein, dus het is belangrijk dat we ons bewust zijn van, en aandacht besteden aan onze eigen waarnemingen. Variaties in de hoeveelheden en de duur van het spike-eiwit dat door de slachtoffers van injecties wordt uitgescheiden, alsmede variaties in de mate van gevoeligheid voor het toxische effect van het spike-eiwit onder hun contacten, vereisen voortdurende observatie en voorzichtigheid.  

Maak alstublieft gebruik van de middelen op de Wereldraad voor Gezondheidinclusief de WCH Spike Eiwit Ontgiftingsgids.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands