Dr. Mark Trozzi

Meer doden, Pfizer's fraude, en Big Pharma die instort

Financieel expert Eduard Dowd's diepgaande inzichten en voorspellingen

"Wall Street wordt wakker, komt erachter dat ze vergiftigd zijn, en ze zijn boos.

Hier zijn enkele belangrijke punten uit Dowd's interview:

De klinische proeven van Pfizer zijn frauduleus. Dat alleen al zou de injecties onmiddellijk moeten stoppen. Door deze fraude zijn mensen gestorven en verminkt. Fraude is een strafbaar feit; daar is geen vrijwaring voor, dus ze kunnen vluchten, maar ze kunnen zich niet verstoppen.

VAERS, UK yellow card, DOD leak, levensverzekeringen en lijkschouwers gegevens tonen allemaal een sterke stijging van het aantal sterfgevallen in alle leeftijdsgroepen sinds de gedwongen injecties begonnen. Je kunt de lichamen niet verbergen.

Sinds het begin van de gedwongen injecties zijn de sterftecijfers volgens levensverzekeringen met ongeveer 40% gestegen, voor alle leeftijden, jong en oud. Dowd deelt andere gegevens van verzekeringen, beurzen, en de begrafenisindustrie die allemaal hetzelfde aantonen: meer doden sinds de vreemde injecties begonnen. Vergelijk dat met covid, dat niet eens een significante stijging veroorzaakte in het sterftecijfer.  

MSM negeert dit, maar Wall Street niet: Moderna aandelen zijn gedaald 70%, Pfizer's zijn gedaald 19%.  Dowd voorspelde deze val weken geleden, grotendeels gebaseerd op levensverzekeringsgegevens die een dramatische stijging van de sterftecijfers in alle leeftijdsgroepen laten zien sinds de krachtinjectie begon. De sterftecijfers stegen niet in 2020 toen ze de nep-"pandemie" afkondigden, maar begonnen aan een dramatisch versnelde opwaartse trend toen de injecties in 2021 van start gingen. De sterftecijfers in de VS stegen verder in augustus en september toen Biden de gedwongen injectiemandaten uitvaardigde. Het lijkt een parabolische curve te zijn.

Dowd legt verder uit hoe de duivelse centrale banken diep in het orgiebed van de criminele covidale onderneming liggen. Hun fraude met fiatvaluta, fractionele reserve leningen, en andere misleidende praktijken, creëerden en verergeren nog steeds de schuldenzeepbel. Deze zeepbel zal onvermijdelijk knappen, wat armoede en lijden voor ons allemaal zal brengen. De Covid criminelen zijn kwaadaardige multi-taskers; dus naast het doden en steriliseren van mensen, het creëren van een wereldwijde tirannieke regering, en het verpletteren van mensenrechten, zorgt de Covid operatie ook voor het verdoezelen van de schuldencrisis. Zij zijn van plan om de ineenstorting van de economie, die zij veroorzaakt hebben, te wijten aan virussen (of de "ongevaccineerden"), waarbij zij zich voordoen als redders terwijl zij een "reset" uitvoeren die hen weer aan de top brengt, en ons verder onder hun voeten dan ooit. De meesten van ons beschouwen de toekomst die zij ons willen opdringen, in het beste geval als een "slavenkolonie"; totaal onaanvaardbaar.   

Bedenk dat de pensioenen niet betaald kunnen worden. Het sociale contract is verbroken, hoewel veel mensen het nog niet weten. Wat is de strategie van de covid criminelen? Dowd stelt voor dat voordat de mensen het doorhebben, er een systeem moet komen om de rellen te beheersen, ons reizen te beperken, bankrekeningen te controleren enz. Dit soort dingen zien we al gebeuren in Canada, Oostenrijk, Australië, en in verschillende mate over de hele wereld onder leiding van WEF en WHO agenten zoals Trudeau. Zij gebruiken het mom van medische tirannie. Zoals de World Doctors Alliance in 2020 opmerkte: "covid is een sanitair excuus voor een wereldwijde dictatuur."  

Kijkend naar de nabije toekomst, zegt Dowd dat Pfizer en de FDA hebben samengespannen. Hier is verborgen camera bewijs van een FDA leidinggevende.

Ze zijn betrapt, maar alle regelgevende instanties zijn corrupt en zullen waarschijnlijk niet optreden. De corruptie zit diep geworteld in de centrale banken en regeringen. Dowd voorspelt dat de publieke opinie de politici tegen hun sponsors zal opzetten. Dan zullen de politieke "ratten" in de regering zich tegen hun bedrijfssponsors keren en hen "verlinken". Ze zitten in de problemen en raken in paniek. Een van hun paniekerige stappen is Biden's DHS die onlangs iedereen die een gedachte uit die tegengesteld is aan hun pro gedwongen injectie propaganda, als "binnenlandse terroristen" heeft bestempeld. Ze kunnen nergens heen, dus ze verdrievoudigen. 

Dowd adviseert ons dat het ontwaken versnelt, en dat we zullen winnen; maar het zal eerst erger worden voordat het beter wordt. Wees dapper nu.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
nl_NLNederlands