Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Trudeau-regime grijpt meer macht, maar het volk staat op

Intens interview door Dr. Paul Alexander. Hoe Honduras covid behandelde, met Dr Valerio. Machtsbeluste Tudeau regime. Landelijke staking. Nog twee uitzonderlijke journalisten arriveren in Ottawa.

De post van vandaag bevat:

  1. Een intens nieuw 7 minuten durend interview met Dr. Paul Alexander. Hij laat zich niet het zwijgen opleggen door Canada's covid criminelen.
  2. Dr. Valerio's 20 minuten durende presentatie voor de WCH waarin hij uitlegt hoe Honduras een veilige en doeltreffende behandeling voor covids heeft geboden en duizenden levens heeft gered.
  3. Misdaad-Minister Trudeau push om zijn nieuwe bevoegdheden van de staat van beleg te handhaven; "voor onze vrijheid".
  4. Canada's Freedom Truckers roepen op tot een staking in heel Canada om de strijd voort te zetten voor het herstel van de mensenrechten en de rechtsstaat in ons land.
  5. Will Dove en Cris Vleck van Strong and Free Canada zijn net in Ottawa aangekomen om de plek van Trudeau's brute aanval op vreedzame demonstranten te onderzoeken, en te helpen de weg vooruit te vinden.

Dr. Paul Alexander laat zich niet het zwijgen opleggen door Canada's criminelen.

Dr. Paul Alexander met Anita Krishna. Dr Alexander laat zich niet intimideren en tot zwijgen brengen. Hier legt hij ondubbelzinnig uit: de zogenaamde covid-vaccins hebben absoluut gefaald; geen van de covid-dictaten van de regering heeft enig voordeel opgeleverd, ze hebben alleen maar schade aangericht; de colleges van artsen en chirurgen in heel Canada zijn verantwoordelijk voor de dood van duizenden Canadezen, door veilige effectieve behandelingen te blokkeren, terwijl ze medeplichtig zijn aan de agenda van gedwongen injecties; de dinosaurus media zijn gewetenloze staatspropagandisten die diep betrokken zijn bij het verkeerd informeren en vermoorden van Canadezen, evenals bij de vervolging van artsen die weigeren zich te laten muilkorven en intimideren, maar in plaats daarvan doorgaan met het blootleggen en uitleggen van koddige waarheden aan Canadezen. (7 minuten)

We kunnen help hier Dr Alexander te steunen. Hij heeft alles persoonlijk opgeofferd om Canadese levens te redden, en de waarheid te vertellen

Hoe Honduras een veilige en doeltreffende behandeling voor covids bood en levens redde

Op de bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad op 14 februari, presenteerde Dr. Fernando Valerio het levensreddende succes in Honduras, waarbij gebruik werd gemaakt van veilige, betaalbare, effectieve behandelingen. Zoals Dr Alexander hierboven uitlegde, stierven duizenden Canadezen onnodig aan covid omdat dezelfde levensreddende behandelingen werden tegengehouden door de Canadese colleges van geneesheren en chirurgen en hun medeplichtigen, waaronder de federale en provinciale regeringen. Zie wat er gedaan had kunnen worden, en hoe mensen niet hoefden te sterven. (20 minuten)

Trudeau wil zijn nieuwe bevoegdheden van de staat van beleg handhaven; "voor onze vrijheid"

Hoewel de vreedzame, wettige demonstranten al door de politie in elkaar zijn geslagen en duizenden Canadezen uit ons eigen parlement zijn verdreven, dringt Trudeau nog steeds aan op de bevordering en handhaving van zijn dictatoriale "noodwet"-bevoegdheden. Canada staat onder staat van beleg en hij is van plan dat zo te houden. (80 seconden)

Met dezelfde neerbuigende toon manipuleerde Trudeau in 2015 de Canadese psyche heel anders. Dit was in tegenstelling tot de regering die hem voorafging. Let op de overdreven nep-emotionele spraakinhoud die typisch is voor een psychopaat. (1 minuut)

Freedom Truckers roepen op tot staking in Canada

Freedom Convoy Truckers roepen op tot een staking van truckers en burgers in heel Canada, totdat Trudeau uit zijn ambt wordt gezet, de noodwet wordt ingetrokken en alle covide mandaten worden beëindigd. (9 minuten)

Strong and Free Canada team aangekomen in Ottawa

Het Strong and Free Canada team van Iron Will Dove en Cris Vleck is net aangekomen in Ottawa. Na het politiegeweld zijn de truckers en demonstranten verhuisd. Will en Chris zullen meer te weten komen en dagelijkse verslagen en live streaming.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

nl_NLNederlands