Laboratoriumanalyse onthult geheime ingrediënten en waarschijnlijk grafeen in Pfizer-, Moderna- en AstraZeneca-flacons

Inleiding

De partners van de Wereldgezondheidsraad hebben 4 flesjes met zogenaamde "covid-vaccins" bemachtigd en hebben de eerste laboratoriumanalyses voltooid. Het tussentijdse rapport van alle vier de flesjes: 1 Pfizer, 2 Moderna, en 1 AstraZeneca, onthulde duidelijke geheime ingrediënten, met een hoge verdenking van grafeen.

Dr Rob Verkerk PhD oprichter van www.anhinternational.orgen co-voorzitter van de WCH Health and Humanities, presenteerde het interim-rapport vorige week aan de Algemene Vergadering van de World Council for Health. Dr. Verkerk is een scherpzinnig wetenschapper die diepe wetenschap uitlegt in taal die wij allen kunnen begrijpen. Hij is een covid truth leader geweest en wij hebben vaak van zijn werk geprofiteerd en ernaar verwezen. Dr. Verkerk is ook medevoorzitter van het Health and Humanities Committee van de WCH, waarin Dr. Trozzi ook zitting heeft. Dr. Verkerk legt hier in slechts 13 minuten de wetenschap achter de analyse met behulp van Raman spectroscopie uit.

U kunt deelnemen aan de wekelijkse Algemene Vergadering vrij elke maandag om 2 PM EST (Toronto tijd) hier: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands