Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Een donkere dag in de Canadese geschiedenis.

Tirannie en wreedheid ten toon gesteld. Politie die hun kans uitput om vrijheid boven angst te verkiezen

Politiegeweld in Ottawa, 18 februari, 2022

18 februari 2022 zal de geschiedenis ingaan als een donkere en tragische dag in de Canadese geschiedenis, waarop een tirannieke overheid en politiegeweld ervoor zorgden dat vreedzame demonstranten onwettig werden gearresteerd en sommigen werden geslagen en vertrapt door politie te paard.

Vreedzame senior vertrapt door bereden politie

Vreedzame Senior vertrapt door politie te paard: "Jullie breken mijn hart! [Deze beweging] is vrede, liefde, en geluk. Wij zijn een vreedzaam protest!"

Dr Trozzi 19 februari, 2022 Vrijheidskonvooi toespraak: "Justin Trudeau en Chrystia Freeland zijn op dit moment de gevaarlijkste gewelddadige criminelen in Canada"

Dr. Paul Alexander's boodschap:

Meer kan ik vandaag niet zeggen; ik moest vanochtend uit de rode zone met verboden toegang omdat ik bedreigd werd; dit is zeer vloeiend, gespannen, zeer ernstig, de politie doet haar bestmaar zijn gevraagd om mensen aan te randen.

Je kunt het de politie niet kwalijk nemen, zij leven in de gemeenschappen zelf en werkten zo goed samen met de truckers. Mijn rol was een wetenschappelijke, een ondersteunende Peckford/vrachtwagenchauffeurs

De truckers hebben gewonnen, voor de regering, Trudeau heeft nooit met hen onderhandeld en moest zijn toevlucht nemen tot bruut geweld om hen te verplaatsen en hen eruit te krijgen... Geen onderhandelingen, alleen bruut geweld, dus in feite heeft de regering volledig verloren; je moet hier naar het grote plaatje kijken...

Het is moeilijk wat de politie doet; het is duidelijk illegaal; ze moeten een stapje terug doen; ze moeten denken aan alle niet-"gevaccineerde" vrachtwagenchauffeurs die een standpunt innamen en het risico lopen alles te verliezen... Hun broodwinning... De politie moet een standpunt innemen en zich verenigen en zeggen "dit is verkeerd!" Ik denk dit...en als ze hun baan kwijt zijn, wel, daar hebben we mee te maken nadat velen hun baan kwijt zijn...

Degenen die de arrestaties verrichten, baren mij zorgen en ik ben er woedend over. Het vertrappen met paarden enz. Dit is verwoestend. Ik ben geschokt door dit, ze worden verondersteld om de wet te handhaven en te handhaven, geen illegale handelingen gedicteerd door een onrechtmatige gestoorde regering. Ik hoop, bid dat ze het licht snel zien, en onmiddellijk.

Ik hou van het blauw, ik steun de politie, ik begin daar, en ik ben volledig openhartig. Maar ik weet wanneer ze het mis hebben en hier zijn ze. Ze moeten nu bereid zijn zich te verenigen en 'NEE' te zeggen tegen de regering Trudeau.

Als de politie zich net als de truckers in groten getale zou verenigen, zou dat een enorme verandering betekenen en dit probleem helpen oplossen. Er is niets illegaals of verkeerds aan wat de truckers doen, ik weet het omdat ik hier ben.

Iedereen moet zijn lijn van integriteit kiezen, maar op een bepaald niveau, moet de politie kiezen. Je baan behouden is niet het enige waar we voor vechten in het leven, maar tegelijkertijd is het moeilijk voor hen en teistert het hen, ik heb met velen gesproken.

De regering, Trudeau heeft dit gedaan. Dit is psychopathie. De liberale parlementsleden moeten nu denken aan het voortbestaan van hun partij op lange termijn onder hem, en de komende verkiezingen. Ja, op de doos lossen we veel op en ook in de rechtbanken. We moeten het ook bij de rechtbanken blijven proberen, hoe corrupt die ook lijken te zijn.

Vandaag was een van de donkerste dagen in de Canadese geschiedenis; ik word nu het zwijgen opgelegd door Trudeau. Ik ben een bedreiging met mijn woorden en begrip van de wetenschap en alle mislukkingen van COVID, van lockdowns tot "vaccins". Je leunt achterover, alle gezondheidsfunctionarissen draaien zich als krampachtigen om je te vertellen "ok, we moeten nu verder en het lijkt nu veilig te worden." Ze rennen naar de heuvels want we hebben ze openlijk gestraft en zullen dat blijven doen, het zijn mislukkingen en gecorrumpeerde gezondheidsambtenaren, de federale, de provinciale en de stadsambtenaren; gecorrumpeerde onbekwame onwetenschappelijke, roekeloze en gevaarlijke idioten. Untermensche. Het is hun beleid dat duizenden Canadezen schade heeft berokkend, inclusief de dood van duizenden. Dit protest van de trucker is groter dan het protest, het gaat over het hart en de ziel van Canada en hoe het er in de toekomst zal uitzien. Maar vergis je niet, de trucker regeert de wereld!

Als wetenschapper ben ik verontwaardigd en boos over wat de regering vandaag in Ottawa heeft gedaan, want zij heeft de wetenschap niet aan haar kant en de realiteit is dat de strijd gaat over een beleid waarvoor de truckers de wetenschap aan hun kant hebben en de regering niet, maar de regering wil niet eens gaan onderhandelen over een redelijke vreedzame oplossing; waarom?

Het is vloeiend, gevaarlijk, heel erg serieus en gespannen zoals je op de media ziet. Het is echt.

Korporaal Danny Bulford, die ik persoonlijk heb leren kennen, en die een sluipschutter was die Trudeau beschermde (hij weigerde het "vaccin" en onderging de gevolgen), werd vanmorgen gearresteerd na een briefing die we hadden; mij werd meegedeeld dat ik zou worden gearresteerd als ik nog verder in de beperkte rode zone rond het parlement zou komen. Ik kreeg van geïnformeerde personen te horen dat ik vanaf vandaag de zone NIET mocht betreden, maar moest VERLATEN. Mij werd door de handhavers verteld dat zij mij kennen, mij en McCullough en Malone enz. hebben gevolgd. en dat zij ons denken steunen en in een moeilijke positie verkeren wat hun werk betreft; dat zij hun werk deden; dat wanneer ik op het podium spreek, zij geroerd zijn door de gegevens en de wetenschap en de boodschap, en dat zij noch hun familie dit eerder zo hebben gehoord en mij bedankten, mij diep bedankten, dat zij van de truckers houden en hen steunen en dat zij weten dat het "vaccin" niet werkt en zelfs schadelijk is en vrezen voor hun eigen veiligheid nu zij veel hebben gelezen over de schade na het nemen van het "vaccin", daartoe gedwongen, verplicht, maar toen zeiden zij openhartig tegen mij: "Dr. Alexander, als u nog één stap in de zone zet, wordt u gearresteerd";

Ik realiseerde me onmiddellijk dat het was om mij en Roger het zwijgen op te leggen, dat ik het zwijgen werd opgelegd door dreiging met arrestatie, onmiddellijk; en dat ik moest stoppen, dat is wat de regering probeerde te doen, dat ze het verhaal kwijt waren en dat ik het zwijgen moest worden opgelegd als een scepticus en tegenspreker en dat ik een probleem werd met de boodschap die ik bracht op het podium buiten het parlement; ik was geschokt, maar haatte de politie en de personen aan de controleposten en perimeters niet, ik hou nog steeds van hen, echt, prachtige mensen, ik begreep het en trok me terug; Ik heb de zone verlaten en ben er niet binnengegaan; ik heb gevolgd wat mij gezegd werd, vooral van mensen met connecties die wisten wat er achter de schermen gebeurde; ik heb de hele dag vernomen dat mijn boodschap en schrijven en interviews de regering pijn hebben gedaan in die zin dat het doordringt tot de bevolking, mijnen, McCullough, Risch, Trozzi, Hodkinson, Malone, Urso enz. dat de boodschap effect heeft en dat veel parlementsleden luisteren en van standpunt veranderen, maar dat ik nu in gevaar was als ik in de buurt van het parlement kwam, zelfs niet in het hotel waar ik verbleef. Ik mocht me niet verplaatsen.

Ik kan op dit moment niet meer zeggen, ik zal het doen als ik kan; ik wil dat dit wordt opgelost en ik wil een overwinning voor de regering en de truckers; allebei, vrede; de regering zit fout, vernietigend fout hier voor wat ze heeft gedaan. Ze heeft mensen op verschrikkelijke manieren geweld aangedaan en ik heb pijn in het hart van de politie die in een onhoudbare positie is geplaatst omdat ze moet terugkeren naar de gemeenschap zelf van de mensen waar ze achteraan zitten. Truckers wiens protesten vreedzaam zijn geweest. Ik weet het, ik ben hier geweest. Trudeau heeft hier verschrikkelijke dingen gedaan, hij zou zich moeten schamen en de geschiedenis zal niet vriendelijk over hem oordelen.

Deze "vaccins" hebben onze politie en militairen in een zeer schadelijke situatie gebracht en ik zal dit schrijven wetende wat de implicaties zijn als een wetenschapper die wereldwijd veel heeft gewerkt en kennis heeft van COVID; het is mijn mening dat veel van onze politie en militairen op middellange en lange termijn gevolgen zullen ondervinden van de "vaccins" en tot aan de dood toe; velen zijn hier al aan gestorven en de makers van de "vaccins", noch CDC of NIH hebben gezorgd voor de juiste studies om de schade en risico's uit te sluiten. Ik vrees voor onze politie en militairen en zij zijn misleid en voorgelogen door de volksgezondheidsfunctionarissen bij Health Canada en PHAC, en ook door de provinciale volksgezondheidsfunctionarissen onder premier Doug Ford.

https://palexander.substack.com/p/i-cannot-say-more-today-i-had-to?utm_source=url

Canadese juristen veroordelen Trudeau's onwettige beroep op de noodwet

Trudeau heeft nooit uitgenodigd tot een dialoog met de duizenden vreedzame demonstranten die naar Ottawa waren afgereisd, maar is ondergedoken onder het voorwendsel dat hij een "covid-contact" had. Trudeau wil de staat van beleg tegen het volk gebruiken, en democratie, vrije meningsuiting en hoop uit ons land doven.

Canada Freedom Convoy leiders 10 uur, 18 februari verslag

Grote bronnen van constante updates van de frontlinie in Ottawa voor Instagram-gebruikers

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands