Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Het smerige regime van Trudeau en Freeland heeft geen ethische bodem

Hier zijn de hoogtepunten van hun slechte daden van de laatste dag.

Trudeau-regime grijpt meer dictatoriale macht

In aanvulling op het inroepen van de noodtoestand  om geweld te gebruiken tegen de vreedzame truckers en burgerprotesten; het Trudeau-regime heeft nu ook de Noodverordening economische maatregelen. 

Deze grove schending van het door God gegeven recht op privé-eigendom houdt in dat de rekeningen en verzekeringspolissen worden bevroren van iedereen die een mening verkondigt die indruist tegen de dictaten en leugens van het Trudeau-regime.

Dit zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen, in de zin dat we ons gaan realiseren wat een oplichterij het huidige financiële systeem, centrale banken en fiatvaluta's zijn.

Hier is Trudeau's belangrijkste handlanger Chrystia Freeland die hun geplande diefstal van het geld van de mensen aankondigt. U herinnert zich Freeland misschien van Dr David Martin's gedetailleerde onderzoek waarbij Freeland staat bovenaan de lijst van "mensen die de mensheid doden".

Plaatsvervangend minister van criminaliteit Chrystia Freeland: "De namen van zowel individuen als entiteiten, evenals crypto wallets, zijn door de RCMP gedeeld met financiële instellingen en rekeningen zijn bevroren en meer rekeningen zullen worden bevroren."

Vredesleider Tamara Lich gearresteerd

Terwijl super-schurk Freeland de institutionele diefstal aankondigt van de bezittingen van legale mensen die zich verzetten tegen de gedwongen dodelijke injectiecampagne of er ook maar tegen tweeten, werd een vriendelijke en ethische vrouw, Tamara Lich, gearresteerd, die een leider is in de huidige strijd voor mensenrechten in Canada.

Vreedzame truckers houden dapper stand. Trudeau zet het parlement af.

U herinnert zich misschien de gerespecteerde Tamara Lich toen ze de persconferentie gaf met onze geliefde co-auteur van het Handvest van Rights and Freedoms of Canada Mr Brian Peckford. Zij verklaarden dat zij en de truckers voet bij stuk zouden houden, ondanks het grote risico van geweld dat zij lopen door Trudeau met zijn nieuwe toegenomen dictatoriale bevoegdheden. Moge God hen alstublieft beschermen.

Herinner u dat noch Trudeau, noch zijn regime ook maar één vinger hebben uitgestoken om een hand uit te steken naar, of een dialoog aan te gaan met, de vele duizenden burgers die door het hele land naar dit protest zijn gereisd. Hij beweerde dat hij "covid exposure" had, dook onder, riep vervolgens de noodwet in, begon onze onschuldige helden te arresteren en beslag te leggen op de bankrekeningen en tegoeden van iedereen die kritiek had op zijn regime.

Gisteren om 5 uur heeft Trudeau nog meer Canadese belastingschuld uitgegeven om een hek rond ons parlement te bouwen. Dat zou die vervelende Canadezen uit zijn gebouw moeten houden!

Dictator Trudeau legt beslag op de bankrekeningen van zijn critici

De Amerikaanse commentator Dan Bongino adviseert: "Haal uw geld uit de Canadese banken. U leeft nu in een dictatuur. Uw geld en uw bezittingen worden geconfisqueerd door een dictator en zijn dictatoriale lakeien. Het is uw plicht om u te verzetten.

Hier is Ezra Levant's 7 minuten durende analyse van de Trudeau regimes diefstal van de bezittingen van hun critici:

Ottawa sleepbedrijven kiezen voor vrijheid

Respect voor Ottawa sleepbedrijven die allemaal weigeren het geld aan te nemen en het vrijheidskonvooi weg te slepen:

Een bericht van Dr. Mark Trozzi aan onze politie en militairen

MT: "Net als vele andere goede mensen blijf ik elke dag, op vele fronten, lange dagen maken om te helpen gerechtigheid te brengen en de mensenrechten en de rechtsstaat terug te brengen in ons land en de wereld. Ik ben nog elke dag in shock dat dit nog steeds gebeurt. Denk aan "twee weken om de curve af te vlakken"; twee jaar geleden!  

Waar is de essentie van politie of leger in dit land? Iedere Canadees zou absoluut moeten weigeren om deze psychopathische dictator te steunen. Met volledige minachting voor het valse geld, waarvan we nu weten dat het een complete fraude is, zou iedere Canadees moeten opstaan tegen wat er gebeurt. Ik roep alle politiemensen en militairen op: verdedig het volk, handhaaf de hoogste wetten (de grondwet en het handvest van rechten en vrijheden), stop met het arresteren van onze helden, en treed op tegen de dodelijke criminelen Trudeau, Freeland, en hun handlangers. Ik heb mijn werk als wetenschapper en arts gedaan, het geld buiten beschouwing gelaten en alles persoonlijk opgeofferd, om jullie de waarheid te vertellen over de oplichterspraktijken, de PCR testen, de gezichtsmuilkorven, de onderdrukte veilige behandelingen voor covid, en de dodelijke injecties die geen vaccins zijn. Doe nu uw deel. Verzet je tegen de criminelen, volg hun bevelen niet op. Uw eed is om de wet te handhaven. Begin hier..

Het geneesmiddel voor covid is gerechtigheid."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands