Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Krachtige boodschap van Dr Nagase aan Canadese helden in Ottawa

Een diepgaande boodschap van Dr Nagase

Dr Nagase, erkent de uitdagingen en kansen die ons te wachten staan na de verwijdering van het Trudeau Regime; met een rechtssysteem en regering gebouwd op leugens. De intelligente, eerlijke, moedige en ethische arts deelt inzichten uit vele kennisgebieden, waaronder geschiedenis, politiek, begrip van de eerste naties, en de juridische trucs van de schurken van onze wereld.

Bij het overdenken van Dr Nagase's advies om een rechter te vragen of hij onder de hoogste autoriteit staat, God, alstublieft verwijzen naar de hoogste wet van onze natie. De eerste regel van het Handvest is inderdaad: "Overwegende dat Canada is gegrondvest op beginselen die de suprematie van God en de rechtsstaat erkennen."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands