Krachtige boodschap van Dr Nagase aan Canadese helden in Ottawa

Een diepgaande boodschap van Dr Nagase

Dr Nagase, erkent de uitdagingen en kansen die ons te wachten staan na de verwijdering van het Trudeau Regime; met een rechtssysteem en regering gebouwd op leugens. De intelligente, eerlijke, moedige en ethische arts deelt inzichten uit vele kennisgebieden, waaronder geschiedenis, politiek, begrip van de eerste naties, en de juridische trucs van de schurken van onze wereld.

Bij het overdenken van Dr Nagase's advies om een rechter te vragen of hij onder de hoogste autoriteit staat, God, alstublieft verwijzen naar de hoogste wet van onze natie. De eerste regel van het Handvest is inderdaad: "Overwegende dat Canada is gegrondvest op beginselen die de suprematie van God en de rechtsstaat erkennen."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands