Dr. Mark Trozzi

Krachtige boodschap van Dr Nagase aan Canadese helden in Ottawa

Een diepgaande boodschap van Dr Nagase

Dr Nagase, erkent de uitdagingen en kansen die ons te wachten staan na de verwijdering van het Trudeau Regime; met een rechtssysteem en regering gebouwd op leugens. De intelligente, eerlijke, moedige en ethische arts deelt inzichten uit vele kennisgebieden, waaronder geschiedenis, politiek, begrip van de eerste naties, en de juridische trucs van de schurken van onze wereld.

Bij het overdenken van Dr Nagase's advies om een rechter te vragen of hij onder de hoogste autoriteit staat, God, alstublieft verwijzen naar de hoogste wet van onze natie. De eerste regel van het Handvest is inderdaad: "Overwegende dat Canada is gegrondvest op beginselen die de suprematie van God en de rechtsstaat erkennen."

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands