Dr. Stephen Malthouse: "It's a Murder Shot"

Dr Sphen Malthouse's boodschap aan het Ottawa Vrijheidskonvooi

Dr. Stephen Malthouse is een zeldzaam goede arts. Hij heeft een recht, intelligent en eerlijk pad bewandeld, zelfs in de afgelopen twee jaar, toen zo velen tekortschoten. Ik ben me zeer bewust van en dankbaar voor zijn opoffering en toewijding in het werken aan een betere toekomst voor ons allen. Dr. Malthouse's 6 minuten durende boodschap aan Canada's Freedom Rally is super! Bedankt Helder Licht Nieuws in de frontlinie.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands