Canadezen staan sterk, maar pas op voor LRAD-wapens

Ook: Autopsies tonen aan dat "vaccins" tieners doden, en senatoren oproepen om de noodwet te herroepen

Canadezen staan verenigd

Canadezen staan samen tegen Trudeau's psychopathische genocidale dictatuur. Veel militairen en politiemensen zijn zich bewust van hun eed aan de wet, niet aan het regime. Hier is een opbeurende compilatie video van 4 minuten:

Canadezen, onze onvervreemdbare rechten en vrijheden blijven. Volgens de wet moeten Trudeau, Freeland en andere van hun medeplichtigen in hechtenis worden genomen en moeten hun vrijheden, zoals bewegingsvrijheid, worden opgeschort. De "redelijke grenzen" clausule uit het schema is op hen van toepassing, niet op vreedzame demonstranten.

"Het Canadese Handvest van Rechten en Vrijheden waarborgt de rechten en vrijheden die erin zijn neergelegd, onder voorbehoud van redelijke, door de wet voorgeschreven grenzen die aantoonbaar gerechtvaardigd zijn in een vrije en democratische samenleving, die anderen schade berokkenen."Punt 1 van het Handvest.

Maatregelen nemen om de noodwet in te trekken

Bedankt dat u bent blijven reageren op de oproep om de kantoren van uw federale parlementsleden in Ottawa en in uw kiesdistricten te bellen; en dat u zich hebt aangesloten bij de petitie aan de senaat. Er zijn maar 20 parlementsleden nodig om een motie in te dienen om de noodwet, die Trudeau tegen zijn critici heeft bewapend, in te trekken.

Naast de petitie aan de senaat kunt u ook telefonisch of op een andere manier naar keuze contact opnemen met een of alle van de 105 Canadese senatoren; slechts tien van hen zijn nodig om een motie in te dienen om Trudeau's ongerechtvaardigde en dus onwettige machtsgreep met behulp van de Emergencies Act te herroepen.

Hier is de contactinformatie voor onze 105 senatoren. Mogen goede senatoren acht slaan op onze waarschuwing en zich aansluiten bij de verdediging van de Canadezen, de mensenrechten, onze grondwet en onze meest fundamentele wetten.

LRAD wapens en hoe jezelf te beschermen

Pas op voor LRAD (Long Range Acoustic Devices), een wapen dat door globalistische tirannen over de hele wereld wordt gebruikt tegen onschuldige demonstranten. Ze worden ook wel MIMO (Maximum Input Maximum Output) emitterende apparaten genoemd, en werken op verschillende wapenfrequenties die verder gaan dan wat onschuldige mensen al hebben moeten doorstaan. Wanneer ze in hun sonische bereik worden gebruikt, gebruiken ze intens geluid om ziekte te veroorzaken. Neem geluidsisolerende oordoppen en geluidsblokkende oorbedekkers mee naar protesten, en houd ze klaar voor gebruik. Geluiddempende koptelefoons werken niet tegen LRAD. Hier zijn enkele beelden van hun recente inzet in het evenzo covid agenda onderdrukte land Australië.

 

 

Zo ziet een leugenaar eruit als hij het gebruik van de LRAD-wapens op de mensen in Australië verbergt (90 seconden):
Hier een zichtbaar beschadigd slachtoffer van het gebruik van het LRAD-wapen door de Australische regering op vreedzame demonstranten, die haar symptomen deelt (6 minuten):

Als Trudeau en Freeland ons het moordschot willen opdringen, dan ligt het gebruik van dit wapen tegen de bevolking zeker binnen het bereik van hun morele verdorvenheid.  

Hier ziet u Australisch parlementslid vragen stellen over het gebruik van de LRAD tegen betogers op 12 februari, en de spottende reactie van de zittende regering, en beelden van verschillende vormen van de apparaten in gebruik. (2 minuten)
We hebben onbevestigde berichten over LRAD's die in Ottawa zijn afgeleverd.

VS autopsie van tienerjongens, bewijs dat injectie hun dood veroorzaakte

VS autopsie van tienerjongens toont toxische cardiomyopathie, bewijs dat de zogenaamde "vaccins" hun dood veroorzaakten.

Deze bevindingen worden gemist, of verwaarloosd, bij openbare lijkschouwingen in Canada en elders, omdat de technieken die nodig zijn om ernaar te zoeken, niet worden gebruikt. Zie hier het materiaal van Dr. Burkhart (2e video op deze pagina):  https://drtrozzi.org/2021/12/30/dr-bhakti-injection-induced-autoimmune-disease-death-and-plagues-to-come/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands