Dr. Mark Trozzi

Wereldwijde Revolutie, US Convoy, en Dringende Oproep uit Ottawa.

Canadezen en ons Vrijheidskonvooi inspireren de wereldwijde opstand tegen tirannie. Opwindend nieuws van het USA konvooi. Snelle actie om Trudeau te helpen stoppen.

1. Canada Inspiring the World en US Convoy

Trudeau heeft zijn plaats in de geschiedenis geconsolideerd als een schurk en vijand van het volk. Canadezen en onze fijne truckers inspireren de wereld. Onze neven in het zuiden staan achter ons. De Amerikanen bereiden zich voor om op 5 maart een Amerikaans vrijheidskonvooi te lanceren vanuit een massale Defeat the Mandates Rally in Californië. Na de historische rally zal het Amerikaanse vrijheidskonvooi dwars door de VS reizen naar het Amerikaanse corruptie nest, Washington DC.

De mensheid, wij nemen onze wereld terug, onze hoofdsteden, onze regeringen, onze rechten en vrijheden; en wij brengen gerechtigheid aan de covid criminelen aan de top. Dat is waarom deze schurken in paniek raken; ze kunnen niet ontsnappen aan wat ze hebben gedaan. Dit is een geweldige video van 10 minuten.

2. Dringende oproep aan Ottawa. Freedom Truckers Convoy oproep voor Onmiddellijke Versterking

Bent u klaar om nu naar Ottawa te reizen? Ben je nu in Ottawa? Kom dan naar de bijeenkomst. Geschiedenis gebeurt nu.

3. Nog een oproep tot actie. Dringend maar kort. Help Trudeau te stoppen.

Vandaag bidden wij, net als gisteren, dat onze politie en militairen hun mandaat vervullen: de wet handhaven, het volk verdedigen en de grondwet verdedigen. Om dat te doen, moeten ze Trudeau, Freeland en anderen in hechtenis nemen.

Ondertussen staat deze psychopaat nog steeds aan het roer van de federale regering. We moeten ons allemaal verenigen tegen hem. Niemand mag zijn regime gehoorzamen of steunen. Help Trudeau te stoppen met het van de ene op de andere dag uitbreiden van zijn dictatoriale bevoegdheden door ten onrechte een beroep te doen op de Federal Emergencies Act.

Canadezen bel vandaag nog uw federale parlementslid; dring er bij hem/haar op aan om tegen het inroepen van de noodwet te stemmen. U kunt uw parlementslid vinden op naam of door hier te zoeken met uw postcode: https://openparliament.ca/politicians/      

Aan de linkerkant van de pagina van uw parlementslid ziet u de optie "Uw stem" met daaronder "Contact". Daar vindt u het telefoonnummer van het Ottawa kantoor van uw parlementslid en het kantoor in hun kiesdistrict. Belt u alstublieft beide.

Voor meer informatie, tips over de actie, of updates, ga naar https://tbof.ca/call-to-action-stop-de-noodsituatie/    

Niet-Canadezen kan ook helpen. Bel a.u.b. de Canadese ambassade of het consulaat in uw land; spreek uw bezorgdheid uit over de extreme dictatoriale acties die de regering Trudeau tegen de burgers onderneemt. Het telefoonnummer van de ambassade of het consulaat is hier gemakkelijk te vinden:  https://travel.gc.ca/assistance/embassies-consulates

Ook, hHier is een petitie aan de Canadese Senaat om TEGEN DE MOTIE TOT BEVESTIGING VAN EEN NOODTOESTAND TE STEMMEN

Recente scènes van het vreedzame, liefdevolle, protest in Ottawa

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands