Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. David Martin. Namen en gezichten van de mensen die de mensheid doden

"Zie hun gezichten... het zijn slechts individuen die het sociaal contract met de mensheid verloren hebben"

Dr. David Martin is een deskundige op het gebied van intellectuele eigendom die overal ter wereld toezicht houdt op intellectuele eigendom. Hij vond meer dan 70 belastende patenten op het spoor van de CCE. en heeft zijn scherpzinnig en gedetailleerd onderzoek en activisme voortgezet.

Het bericht van vandaag bevat video en script van Dr. Martin's presentatie van november. Het is vooral nu van belang, nu we de volgende stappen zetten op weg naar gerechtigheid en het herstel van de rechtsstaat en de mensenrechten in de wereld.

Dr Martin levert bewijs tegen specifieke mensen die wereldwijde massamoord en andere misdaden tegen de menselijkheid begaan. Zijn bewijs gaat veel verder dan enige redelijke twijfel.

Er is een korte lijst van Dr Martin's top 36 covid-schurken van over de hele wereld. Sommige liggen voor de hand, zoals Bill Gates en Klaus Schwab, maar er zijn ook verrassingen, zoals de Canadese "vice"-premier Christie Freeland, die ook op deze toplijst staat. Trudeau krijgt speciale vermelding ook voor zijn uitmuntendheid in afpersing van de gedwongen injecties.

Dr. Martin heeft de namen en gezichten van de belangrijkste spelers in het theater van de COVID-oorlog op één dia gezet, wat volgens hem belangrijk is, omdat:

"We versterken de krachten van de duisternis als we ze anonimiseren, maar als we hun gezichten op een scherm zien, beseffen we dat het slechts individuen zijn die het sociale contract met de mensheid hebben verloren."

Dr David Martin op Red Pill Expo, 19 november, 2021

Dr. David Martin legt uit waarom Trudeau niet zal terugkrabbelen

Terwijl misdaadminister Trudeau meer "nood"-bevoegdheden zoekt om de wettige rechten van de Canadezen om te vergaderen en te protesteren te onderdrukken, interviewde Stew Peters Dr. Martin. De feiten over deze reeks misdaden van Trudeau zijn duidelijk; de RCMP en andere politie-instanties hebben het recht en de verantwoordelijkheid om Trudeau, en zijn medeplichtigen, te arresteren. Doe dat alstublieft. Daarentegen, als militairen of politie optreden tegen de truckers en andere demonstranten, zullen zij zelf schuldig zijn aan oorlogsmisdaden, zal het Canadese systeem alle legitimiteit hebben verloren, en zal het aan het volk worden overgelaten om opnieuw een wettige regering in te stellen: die is van het volk, en voor het volk.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

nl_NLNederlands