Dr. Mark Trozzi

Artsen en militairen steunen de beweging voor de bevrijding van Canada

Dank aan Helder Licht Nieuws die achter de schermen druk bezig zijn, om ervoor te zorgen dat Canadezen en de wereld toegang hebben tot echt nieuws uit de Ottawa frontlinie van "mensen tegen de tirannen". Bright Light News is een geweldige bron van constante updates, dagelijkse schema's, en meer.

Op zaterdag hielden Dr. Malone, Dr. McCullough en Dr. Trozzi toespraken voor de Ottawa Freedom Rally.

Dr Robert Malone

Dr. Malone, de Amerikaanse uitvinder van de mRNA-technologie, hield een rustige en zeer informatieve toespraak waarin wetenschap, geschiedenis, filosofie en kwesties van misdadigheid door het Trudeau-regime en andere plegers van de misdaden tegen de menselijkheid van de covids aan de orde kwamen.

De "vaccins" werken niet, en zijn gevaarlijk. 15 minuten.

Dr Peter McCullough

De hooggekwalificeerde Amerikaanse arts en onderzoeker Dr. Peter McCullough was kort. Hij deelde zijn steun aan de Canadezen en onze strijd voor vrijheid. Hij merkte op dat de truckers gelijk hebben en dat de wetenschap hen steunt. McCullough riep op tot beëindiging van alle noodmaatregelen. Hij zei dat het tijd is om de controle over de gezondheidszorg uit handen te nemen van politici en bedrijven, en terug te geven aan medische experts. 90 seconden

Dr Mark Trozzi

Canadees, Dr Trozzi geeft een overzicht van het bewijs dat covid een oplichterij is en een dodelijke misdaad tegen de mensheid. Hij roept op tot de arrestatie van premier Trudeau, vice-premier Christie Freeland, Ontario minister van Volksgezondheid Christine Elliot, College of Physicians and Surgeons of Ontario CEO Nancy Whitmore, en anderen, voor hun rol in het belemmeren van een veilige en effectieve behandeling voor covid-19 resulterend in onnodige doden en lijden, terwijl ze gevaarlijke covid-injecties opdringen aan het publiek, resulterend in meer doden en lijden. Trozzi doet een beroep op politie en leger om de mensen te verdedigen, de wet te handhaven en op te treden tegen de ware criminelen. 12 minuten.

Majoor Stephen Chledowski

Hoewel hij niet specifiek deel uitmaakt van de Trucker Freedom Rally, neemt de 21 jaar actieve Canadese legermajoor en politicoloog Stephen Chledowski het ethische voortouw en roept militairen en politie op om samen te doen wat juist is: opstaan tegen Trudeau's fascisme, het Canadese volk en de Canadese grondwet verdedigen en weigeren om door Trudeau en andere leden van de criminele covidistische onderneming te worden gebruikt als werktuig tegen Canadezen. 7 minuten.

Beelden van het protest in Oostenrijk

Tenslotte zijn hier enkele prachtige beelden van gelijktijdige protesten in Canada en Oostenrijk: momenteel twee van de meest onderdrukkende covdi-agenda landen in de wereld. Dank aan Strong and Free Canada voor deze video die zaterdag voor duizenden betogers in Oostenrijk werd afgespeeld. 2 minuten.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands