Dr Maria Hubmer-Mogg: Moed tegenover het fascisme.

"Blijf sterk, geef niet toe, zeg "Nee, Nee, Nee" tot deze hele onzin stopt" - Dr Maria Hubmer-Mogg

Commentaar van Dr. Trozzi

Ik ben er zeer trots op Dr. Hubmer-Mogg mijn vriend en bondgenoot te mogen noemen in de strijd voor de waarheid, gerechtigheid, mensenrechten en waardigheid van coviden. Wij dienen samen in de Wereldraad voor Gezondheid. Haar overtuiging, moed en harde werk zijn een inspiratie voor ons allen in de beweging voor waarheid en gerechtigheid in de covids.

Ik ben Dr. Hubmer-Mogg en Iron Will Dove van Strong and Free Canada dankbaar dat zij op mijn verzoek zijn ingegaan en dit interview hebben gehouden. Ik wil dat de Canadezen haar verhaal horen en profiteren van haar inzichten.

Weinig plaatsen in de wereld kunnen wedijveren met Canada voor geïnstitutionaliseerde misdaden tegen de menselijkheid. Oostenrijk wel.  

Dr Hubmer-Mogg, werd ontslagen van haar werk als huisarts onmiddellijk na het delen van haar eerlijke en juiste kennis over covid en de gedwongen injecties.

Ondanks het feit dat zij van haar carrière is uitgesloten, een jong gezin heeft om voor te zorgen, en onder de tirannieke laars leeft van het huidige Oostenrijkse regime dat door kovid-agenda's wordt gedreven; heeft Dr Hubmer-Mogg zich niet overgegeven noch onderworpen. Zij is doorgegaan met het vertellen van de waarheid en het organiseren van massale vreedzame protesten.

Dit Iron Will interview met de goede dokter, zit vol met haar frontlinie ervaringen, haar medische en wetenschappelijke inzichten, haar inzicht in de criminele covid agenda en de hoofddaders zoals Klaus Schwab en zijn vele volgelingen zoals Trudeau.

Dr. Hubmer-Mogg is een van de hardst werkende, best geïnformeerde en inspirerende activisten voor waarheid en gerechtigheid op het gebied van covids in de wereld. Zij bevindt zich in de echte frontlinie van wetenschap, activisme en organisatie. Zij werkt aan het herstel van onze wereld, en het beëindigen van de covid-misdaden. Moge zij een inspiratie zijn voor ons allen. Ik denk dat je van haar zult houden! Zij is een ware belichaming van de mantra van de Wereldgezondheidsraad: "Er is een betere manier; en samen creëren we die." 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands