Dr. Mark Trozzi

Ottawa | Quick Collage from the Front Line

Vandaag hebben we vijf korte nieuwtjes om met u te delen.

Drs Alexander, Hodkinson, en Bridle. MP Lightbound kiest partij voor vrijheid. India's ambassadeur noemt Trudeau's verraad. Onze grote Truckers, en een "Binnenlandse Terrorist."

1.

India's ambassadeur in Canada, Deepak Vohra, noemt Trudeau's verraad. 1 minuut video. "Ik zal de onderdrukte beschermen, zelfs als hij mijn vijand is. Maar de verrader zal ik nooit vergeven, ook al is hij mijn vriend"

2.

Dr. Paul Alexander en Dr. Roger Hodkinson, blijven de Canadezen dienen in de frontlinie van Canada's Vrijheidsbeweging. Dit is een persbericht van het Truckers Freedom leiderschap samen met de goede dokters, van 7 februari 2022. 17 minuten.

3.

Respect voor het liberale parlementslid uit Quebec, Joel Lightbound, die zijn rug recht houdt en zich aansluit bij de stemmen van de waarheid die oproepen om een einde te maken aan het misbruik van covids. Dit is wat we nodig hebben: ethische parlementsleden die de grondwet verdedigen en hun kiezers vertegenwoordigen; en niet alleen de partijlijnen trekken.
Volgens parlementslid Lightbound moet er een einde komen aan de verdeeldheid zaaiende politiek van de Liberale Partij, die verder reikt dan de vrachtwagenchauffeurs en zich uitbreidt tot de samenleving in het algemeen, en moeten alle covid-maatregelen en vaccinatiemandaten opnieuw worden geëvalueerd.

4.

Drs Bridle, Alexander en Hodkinson nodigen federale gezondheidsambtenaren drs Tam, Njoo en Deeks uit voor een constructief openluchtdebat vrijdag 11 februari 2022

Persbericht:

OTTAWA - Artsen ter ondersteuning van het vrijheidskonvooi nodigen hooggeplaatste gezondheidsfunctionarissen uit om deel te nemen aan een openbaar wetenschappelijk forum met materiedeskundigen op het gebied van COVID-19, geneeskunde, immunologie, epidemiologie en virologie, waaronder Dr. Byram Bridle, Dr. Paul Alexander, en Dr. Roger Hodkinson voor een open en eerlijke discussie, met hooggeplaatste gezondheidsfunctionarissen van de federale regering, Dr. Theresa Tam en Dr. Howard Njoo en de voorzitter van de Nationale Adviescommissie voor Immunisatie, Dr. Shelley Deeks. Lees meer

  • Speciale dank aan onze vrienden bij Helder Light Nieuws voor geweldige journalistiek over de situatie in Ottawa.

5.

Tot slot, hier is een van de "binnenlandse terroristen" waar Justin Trudeau ons voor waarschuwde:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands