Canada Truckers Vrijheid Konvooi: Nieuwe 4 minuten persbericht

Canada Truckers Freedom Convoy begroeten de wereld, en reageren op Trudeau's valse beschuldigingen.

7 februari 2022, Truckers Vrijheid Konvooi Aankondiging

Over

In Ottawa, de vreedzame pro-mensenrechten Truckers Vrijheidskonvooi zorgt voor een veilige en vriendelijke sfeer. Ondertussen, covid crimes conspirator Justin Trudeau beschuldigt al zijn veelkleurige critici ervan "racisten" te zijn, en hij beschuldigt deze vrijheidslievende Canadezen die vreedzaam bijeen zijn in Ottawa ervan "binnenlandse terroristen" te zijn.

In tegenstelling tot wat de CBC en andere staatspropagandisten beweren, is het toneel van de manifestatie in Ottawa vriendelijk, vreedzaam en veilig.

Ex RCMP officier Danny Bulford, werkt nauw samen met het Freedom Convoy 2022 team en de politie om een veilig evenement te verzekeren. Hier is een persbericht van 4 minuten waarin Bulford de vreedzame scène beschrijft en Trudeau's valse beschuldigingen aan de kaak stelt.

Onschuldige mensen verdienen de bescherming van de politie en het leger. De politie en het leger hebben een plicht tegenover de wet. De wet moet voor iedereen gelden. Wij, het volk, roepen de rechterlijke macht, de politie en het leger op om de grondwet en het handvest van de rechten te dienen; om het volk te verdedigen; om gerechtigheid te brengen, vooral te midden van de huidige ernstige misdaden tegen de menselijkheid die in naam van de coviditeit zijn begaan. Dank U.

 

Net als eerder met de legale inzamelingsactie van Dr. Patrick Philip, heeft GoFu**Me meer dan 1.000.000 dollar bevroren die aan Freedom Convoy zijn gedoneerd, in een poging om hen ervan te weerhouden geld in te zamelen voor voedsel, benzine en onderdak voor onze geweldige truckers. Door dit te doen heeft GoFu**Me de geloofwaardigheid die ze nog over hadden verder ondermijnd, en voor de tweede keer roepen we op tot een boycot van dit zielloze bedrijf. Opnieuw heeft GiveSendGo, de #1 Christelijke crowdfunding website, de dag gered, en de nieuwe campagne van het konvooi heeft al meer dan $5.500.000 opgebracht op hun platform. Je kunt de truckers hier helpen financieren: https://www.givesendgo.com/freedomconvoy2022

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands