Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Het Masker Debat. Moeten we onze gezichten terugnemen?

Dr Trozzi sloot zich aan bij andere deskundigen uit meerdere continenten in deze stevige discussie over de "maskers"

Video Beschrijving

Het was een genoegen deel te nemen aan de recente South Asia Malaysia Health Summit, gesponsord door de World Council for Health. Hier is een kans om het perspectief van meerdere deskundigen te krijgen op de barrières die de mens over de hele wereld tegenkomt. -MT

Op 23 januari 2022 hielden Dr Naseeba Kathrada, Dr Jackie Stone, Advocaat/activist/journalist Shabnam Palesa Mohamed, wetenschappers Nick Hudson en Feisel Mansoor , Dr Adina Sulniman, en Dr Mark Trozzi een stevige en onderhoudende discussie over de "maskers" die nu over de hele wereld gezichten bedekken. Iedereen moet zeer goed geïnformeerd zijn en in staat om zelfverzekerde beslissingen te nemen over hun gezicht, hun luchtwegen en "masker"-mandaten.

De Aziatische gezondheidstop

Meer materiaal van de gezondheidstop in Zuid-Azië Maleisië is te vinden in de multimedia-bibliotheek van de Wereldgezondheidsraad: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

of hier: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands