Mooie 4 minuten durende aanmoediging voor Freedom Trucker Convoy

Grootste protest in de Canadese geschiedenis. Opstaan tegen de Covid tirannen en criminelen. Hier is de verzamel kreet.

Beschrijving

Vandaag de kolossale convergentie van Canada's vrijheidskonvooien, het rechtmatige gezag van het volk uitoefenen. Wij zullen geen slaven zijn, en wij zullen niet langer tirannie, onderdrukking, schendingen van de mensenrechten of misdaden tegen de mensheid tolereren.

Dank aan mijn dierbare vriend, Dr Francis Christian, Canadees chirurg, historicus en dichter, voor deze inspirerende video voor deze historische tijd nu de kolossale konvooien naar Ottawa convergeren. Op deze duidelijke en hartstochtelijke boodschap zeg ik met vochtige ogen "amen!".

Geweldige video.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands