Een beginners gids om Big Tech hersenspoeling te beëindigen

Kopieer en plak nieuws. Fact checkers. Google zwarte lijst. Hoe te navigeren door Big Tech troep, en ons te bevrijden van mentale slavernij.

In 1991, een Zwitserse computerprogrammeur genaamd Tim Berners-Lee veranderde het internet voorgoed door de introductie van het World Wide Web. Het internet, oorspronkelijk een Amerikaanse militaire innovatie tijdens de Koude Oorlog, werd voorheen alleen gebruikt om informatie tussen computers te versturen, maar met deze ontwikkeling werd onmiddellijke digitale toegang tot informatie snel een normaliteit. 31 jaar later ligt de collectieve kennis van de mensheid op het puntje van onze vingers, via desktop of mobiel apparaat; je hoeft het alleen maar te "googelen".

Naarmate het internet aan populariteit won, raakten bibliotheken, CD-winkels, geschreven post, plaatselijke kranten, theaters, enz. snel in verval, omdat de gemakken van het zich steeds verder ontwikkelende internet hen overbodig maakten. Het lijkt er op het eerste gezicht op dat deze technologische revolutie, de dageraad van het digitale tijdperk, de grootste decentralisatie van informatie in de geschiedenis van de mensheid was, maar een kritische geest weet dat de zaken niet zo zwart-wit zijn.

Het World Wide Web is het beginpunt geweest van zowel de grootste publieke bewustwording in onze recente geschiedenis, en tegelijkertijd het centrale instrument van de meest angstaanjagende massale formatie waar we ooit mee te maken hebben gehad. Het is een tweesnijdend zwaard, en het actieve strijdtoneel voor onze geest.

Bij het verkennen van het internet, is het noodzakelijk dat men is uitgerust met essentiële hulpmiddelen en het bewustzijn om onderscheid te maken tussen wat waar is, en de kwaadaardige fictie van bedrijfs- en regeringspropagandisten. Laten we eens kijken waar we mee te maken hebben; deze krachtige 6 minuten durende video onthult Big Tech's belangrijkste methoden van geïndustrialiseerde mind control.

Hoe kunnen we het internet voor ons laten werken

Eerste beginselen zijn van cruciaal belang in de moderne tijd

Bij het surfen op het internet, conclusies afleiden uit eerste beginselen is absoluut noodzakelijk om te onderscheiden wat waar is en wat niet.

Er schuilt waarde in de consensus van de meerderheid. In het natuurlijke leven nemen mensen over het algemeen goede beslissingen met goede bedoelingen, dus is het kennen van de consensus nuttige informatie. Big Tech wekt de indruk van een valse consensus. Zij controleren de publieke perceptie van wat de heersende gedachte is, door zoekresultaten te tonen die de leugens vergemakkelijken die zij ons willen doen geloven.

De laatste twee jaar zijn we geterroriseerd en mishandeld op basis van valse consensussen. Ze hebben ons verteld dat we zitten in een "pandemie"; slechts "twee weken [van lockdowns] om de curve af te vlakken"; vaxports zijn een "samenzweringstheorie"; ivermectine werkt nieten uit koers, "vaccins" zijn "veilig en effectief." Terwijl ze de menigte afranselden en de wijzen bespotten, pisten ze op ons en zeiden dat het regende.

Op het moment dat ik dit schrijf, volgens de regering volgden 88,6% van mijn mede-Canadezen van 5+ het kwaadaardige advies op en werden injectieslachtoffers. Terwijl FDA's eigen Dr Eric Rubin gaf toe dat de veiligheid van experimentele spuiten onbekend wasen hebben ethische dokters en wetenschappers, zoals voormalig Pfizer directeur Dr. Mike Yeadon, wanhopig rood alarm geslagenwas Google het belangrijkste hulpmiddel voor gewone burgers die hun onderzoek deden. Laten we eens kijken naar de informatie die 88,6% van de Canadezen vonden toen ze Googlede "zijn de vaccins veilig?" (Schijnbaar... unaniem?)

Laten we het over zoekmachines hebben

Zoekmachines verdienen hun geld aan reclame, het is een enorme markt. Het wordt "pay per click" genoemd. Bijvoorbeeld, de klant betaalt Google om te adverteren voor hen op een kosten per klik overeenkomst, en Google duwt de marketeer de link naar de top van een relevante zoekopdracht, zoals aas haken op een vislijn. Wanneer Google er een vangt, rekenen zij de marketeer meestal tussen $0,10 en $2,00 per resultaat. De tarieven variëren per trefwoord, het conversiepercentage van de adverteerder en andere variabelen op basis van gegevens - het targeten van uw postcode is duurder dan het targeten van uw burgerlijke staat, geslacht of leeftijd. Voor het geval je ze nog niet eerder hebt gezien, hier is hoe Google advertenties eruit zien vanuit het perspectief van de gebruiker:

Zie je: Mijn zoekopdracht was "winterjas kopen". Voor het gemak, alleen mannen jassen werden getoond aan mij, en ik ben meer kans om te klikken op een van deze links om deze reden. Dit komt omdat deze marketeers zich richten op de mannelijke demografie om deze producten effectiever te verkopen. Als ik een vrouw was, zou Google dat weten en me vrouwenjassen laten zien. Deze afbeelding is gemaakt in Microsoft Edge.

Het griezelige is dat, wanneer we Google gebruiken, onze gegevens worden verzameld en opgeslagen in gigantische databases, gecontroleerd door AI, en op basis van onze zoekgeschiedenis, websites die we bezoeken, wat we kopen, enz. advertenties ons volgen waar we ook gaan online, en ons verleiden om te kopen op elke beurt.

Voor Google, Facebook en dergelijke organisaties zijn onze gegevens meer waard dan goud, omdat ze ons allemaal in kleine categorische hokjes hebben gestopt, en onze aandacht is te koop. Het roept de vraag op, wil je echt dezelfde propagandamachine financieren die verantwoordelijk is voor het helpen opsluiten van onze samenleving, het laten instorten van kleine bedrijven, medische apartheid, het dwingen van Canadezen om de gevaarlijke experimentele injectie zo effectief dat bijna iedereen dat deed, elke keer als je op een advertentie klikt?

De beste eerste stap die je kunt zetten om het internet privé en eerlijk te maken, als je dat nog niet gedaan hebt, is gewoon te stoppen met het gebruik van Google. Als we een massale uittocht zien van de Google zoekmachine, naar zoekmachines zonder vooroordelen en met respect voor privacy, zoals DuckDuckGozal het internet een betere plaats zijn. Hier is een snelle 3 stappen handleiding om DuckDuckGo in te stellen als de standaard zoekmachine op uw desktop browser. Het duurt 2 minuten - tops.

Bij het gebruik van DuckDuckGo is het, door de enorme hoeveelheid dinosaurus media junk nieuws die er is, soms nog steeds moeilijk te vinden wat je zoekt, maar het is beter. Ter observatie van deze superioriteit, hier zijn twee afbeeldingen die de rangschikking van onze website op DuckDuckGo vergelijken met die op Google wanneer je zoekt: "Dr Mark Trozzi"

Opmerking: drtrozzi.org verscheen niet op de eerste 13 pagina's van de Google zoekresultaten, maar het verschijnt op de eerste plaats wanneer je heel specifiek zoekt op "drtrozzi.org". Twee mogelijkheden komen in me op: Google is duidelijk inferieur aan DuckDuckGo, of we zijn het doelwit van Google's algoritmische censuur.

Je wordt gevolgd. Hier is hoe je ze afschud

Big Brother Google registreert je zoektermen, maar ze volgen je ook via YouTube, Gmail, Chrome, Android, Gmaps, alle andere diensten die ze runnen, en 75% van de top miljoen websites omdat die webmasters Google Analytics toevoegen aan hun website om in de gaten te houden waar je klikt, wat je leest, en wat je doet op hun website (wij doen dat trouwens niet). Veel van diezelfde webmasters, meestal bloggers, verdienen hun geld met Google Ads op hun site, die griezelige advertenties die je overal volgen, en daar zit veel geld in voor websites met veel verkeer (wij doen dat ook niet).

Als je gevolgd wordt door verleidelijke advertenties, en breedband opkauwt om dingen te laden waar je nooit om gevraagd hebt, dan is dit de reden. Ze kennen uw type, en hoe u te verleiden, maar er zijn gemakkelijke oplossingen. Laten we eens kijken wat u moet doen.

Dappere browser is vergelijkbaar met andere browsers zoals Chrome en Microsoft Edge, maar het gaat er prat op dat het advertenties en trackers blokkeert, waardoor u breedband en tijd online bespaart. Persoonlijk heeft het me alleen al in de afgelopen maand het laden van 400 MB aan Google-rommel en 20 minuten aan laadschermen bespaard, en 24.000 trackers en advertenties geblokkeerd. Als je YouTube nog steeds gebruikt, zul je het leuk vinden om nooit meer je tijd te verspillen met advertenties; eet de kaas, sla de val over.

Brave installeren op uw browser is zo eenvoudig als het downloaden van het .exe-bestand, het uitvoeren van de installatiewizard, en het vastmaken van de toepassing op uw taakbalk.

Opmerking: Brave biedt ook BAT (basic attention token), het is hoe ze hun geld verdienen. Zo nu en dan verschijnt er een advertentie van Brave in de rechterbenedenhoek van uw scherm, en u kunt erop klikken als het u interesseert, of het sluiten, maar u krijgt betaald om het te zien, ongeacht. Naar mijn mening echter, het is niet de moeite waard de ergernis. Toen ik deze functie uitprobeerde, kreeg ik slechts ongeveer $5.00 in BAT een maand, en het proces om uw crypto te krijgen is zowel tijdrovend als invasief.

Verberg uw IP-adres en locatie. VPN (Virtueel Privacy Netwerk)

Als je een privé zoekmachine gebruikt zoals DuckDuckGo en een goede browser zoals Brave of Tor u staat al goed aangeschreven, maar hier is nog een eenvoudige stap om uw internetprivacy te verbeteren.

Toen we vorig jaar de overstap maakten van drtrozzi.com naar drtrozzi.org, namen we een beslissing ten voordele van de privacy van de kijker en schakelden we commentaren op de website uit. Je IP-adres wordt overal gevolgd, en wanneer onze goede lezers commentaar achterlieten, werden hun persoonlijke IP-adressen tegen onze wil ingevoerd in de database van onze website, dus moesten we ons afvragen: "Vertrouwen we ons hostingbedrijf met de kennis van waar onze kijkers wonen?"

Als je iets online doet, is je IP-adres bloot, naakt en kwetsbaar. Met dat IP-adres kan iedereen achterhalen waar je woont, of je DoS-en (je overspoelen met pakketten digitale rommel) totdat je router smelt. De oplossing: gebruik een VPN.

Wanneer u een VPN gebruikt, maakt u verbinding met een andere server, die in uw naam met de hostserver communiceert. De host heeft de indruk dat uw IP-adres dat van de VPN is die u gebruikt, en uw echte IP-adres wordt verborgen. Ik zou persoonlijk aanraden CyberGhost of Nord VPN, ze hebben meer wereldwijde servers dan andere VPN-diensten (sneller), en een 30 dagen geld terug garantie, dat is standaard die markt.

Beveiligde communicatie

Het is moeilijk om veilig via het internet te communiceren. Er zijn telefoonapps zoals Signal, WhatsApp van Facebook, en Telegram die privacy en end-to-end encryptie beloven, maar je hebt een telefoonnummer nodig om je te registreren (dat rechtstreeks aan jou is gekoppeld), dus je kunt hun veiligheid maar zo veel vertrouwen als je het bedrijf zelf kunt vertrouwen.

E-mail is een bijna zekere plundering, omdat bijna alle e-mail via de servers van de VS gaat en door de CIA wordt gecontroleerd, dus uw Gmail- of Yahoo-accounts zijn niet goed voor veilig e-mailen. Als je meer internetkennis hebt, gebruik je misschien al een Protonmail account (Proton is een Zwitsers bedrijf dat prat gaat op de privacy van de gebruiker), maar wanneer [email protected] [email protected] schrijft, gaat de e-mail nog steeds door de Verenigde Staten om de Yahoo server te bereiken, en wordt hij eigenlijk speciaal gemarkeerd op zijn weg door de CIA monitors, omdat hij afkomstig is van een Protonmail gebruiker.

Veel agentschappen met drie letters, zoals de CIA, zijn rabiate schenders van de mensenrechten en de privacy van burgers geworden. U en ik zijn niet de criminelen, dat zijn zij.

Dus wat kunnen we doen? Als Donald Duck geen Protonmail krijgt, kan Mickey hem beter mailen vanaf [email protected], omdat de kans dan groter is dat het onopgemerkt blijft in de bodemloze leegte van saaie emails van gewone mensen. De beste e-mailoplossing is echter Proton to Proton, op die manier verlaat de e-mail nooit hun in Switz gehoste server, en als je Protonmail vertrouwt, is het veilig.

Wat ik niet leuk vind aan Protonmail is dat je een niet-Proton emailadres moet opgeven om je te kunnen aanmelden. Maak mijn fout niet, er is een oplossing. Gebruik een nieuwe e-mail die niet gebonden is aan uw identiteit of contacten om uw Proton account aan te maken. Ik zou ook aanraden om voor de zekerheid een alias te gebruiken. Zolang je nergens voor betaalt, ben je volledig anoniem.

Er zijn enkele instant messaging software die enige belofte inhouden. Met name de pier naar pier qTox. Je kunt berichten sturen, bellen en videochatten, maar omdat er geen centrale server is, moeten beide gebruikers op hetzelfde moment online zijn om iets door te laten komen. Ik vind het leuk omdat het geen telefoonnummer of zelfs een e-mail nodig heeft om je anonieme gebruikersprofiel op te zetten, dus het is echt anoniem in combinatie met een VPN, maar helaas, het is lang niet zo gepolijst als de mainstream messaging apps, en daarmee heeft het ook zijn frustraties.

Idee: Met je VPN geactiveerd, gebruik Protonamail naar Protonmail emailing om een gesprek te regelen op qTox, en bespreek daar gevoelige zaken privé. Je kan de persoon met het snelste internet de vergadering laten hosten.

Te doen lijst

  1. Stop met het financieren van Google met geld en data, stap over op DuckDuckGoen stel het in als uw standaard zoekmachine
  2. Schud trackers en advertenties af door overschakelen naar de Brave browser
  3. Verberg je locatie en identiteit, krijg een virtueel privacy netwerk
  4. Beveilig uw communicatie met protonmaiIk en qTox
  5. Deel deze gids

Laten we samen het internet terugnemen.

Dank u voor uw aandacht, en bij voorbaat voor het doen van uw deel om het internet terug te nemen, het standaard privé te maken, en voor uw terugtrekking uit de financiering van Big Tech's kwaadaardige industriële hersenspoeling. Het lijkt misschien weinig op microniveau, maar als we samenwerken kunnen we hun monopolie op informatie beschadigen, zelfs vernietigen, hen van hun fortuin beroven, en ervoor zorgen dat dit tweesnijdend zwaard, ons internet, door de ketenen snijdt die de mensheid in bedwang hebben gehouden. Onze toekomst is wat we ervan maken. Kies.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands