Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

RCMP onderzoekt Trudeau haatmisdaad. Bel dit nummer nu!

Help samen met je landgenoten de RCMP bij het strafrechtelijk onderzoek. Het is een simpel telefoontje. Onderneem nu actie!

Alle hens aan dek!

We hebben geweldig nieuws! De RCMP heeft zoveel klachten van burgers ontvangen over Trudeau's haatzaaiende toespraak, dat ze een speciaal kantoor hebben opgericht voor dit onderzoek. Er loopt een strafrechtelijk onderzoek naar Trudeau wegens haatzaaien, en de RCMP neemt beleefd onze telefoontjes aan.

Bel de RCMP op 613-993-6884

Dit telefoonnummer is gewijd aan het huidige Justin Trudeau haatmisdaad onderzoek. Voeg uw stem bij mede-Canadezen die terecht klagen over Trudeau's meest recente misdaden: haatzaaien. Toen we belden, vonden we de RCMP zeer beleefd, ontvankelijk en verantwoordelijk. De wet geldt voor iedereen.

Bijwerking van de laatste oproep tot actie

Ook bedankt voor de massale reactie op onze 8 januari oproep tot actie voor e-mailberichten voor de procureur-generaal in het omgaan met Justin Trudeau's haatzaaiende toespraak tegen slachtoffers van medische apartheid die hebben geweigerd zich te onderwerpen aan de gedwongen injecties. Meer dan tienduizend van uw emails zijn ontvangen door de nobele Ontario advocate Suzanne Coles, voordat haar email server ermee ophield onder druk van het volume. 

Uw e-mails worden bestudeerd en geïndexeerd. De procureur-generaal zal uitgebreid materiaal ontvangen. We houden u op de hoogte.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands