Dr. Rubin van de FDA geeft toe dat de veiligheid van experimentele spuiten onbekend is.

10-26-2021 FDA keurde injecteren van kinderen van 5-11 jaar goed. Dr. Rubin geeft schokkend toe dat het "vaccin" experimenteel en onveilig is, maar dringt toch aan op goedkeuring.

Op 26 oktober 2021 kwam de FDA bijeen om te debatteren over de goedkeuring van de Pfizer Covid Injectie voor kinderen. Een van de stemgerechtigde leden van de FDA, Dr. Eric Rubin, zei: "We zullen nooit te weten komen hoe veilig dit vaccin is tenzij we het beginnen te geven. Zo gaat dat nu eenmaal... Ik vind wel dat we moeten stemmen om het goed te keuren," en dat deden ze.

Hier is een 47 seconden durende opname van Dr. Rubin van de FDA die dit tijdens de vergadering verklaart. Wij zijn het eens met de muzikale out-take van de videobron, en wij begrijpen hoe Dr Rubin en de FDA de criteria hebben gemaakt voor zijn kanaal met de naam "Bullshit Man".

Ondanks de bekentenis van Dr. Rubin was de beslissing van het panel uiteindelijk unaniem, met één onthouding, ten gunste van de formele aanbeveling van het vaccin Covid-19 van Pfizer voor kinderen van 5 tot 11 jaar onder de huidige vergunning voor noodgebruik.

Zij gaven toe dat zij ervoor kozen om massaal met het leven van kinderen te experimenteren. Ze deden dit ondanks het feit dat kinderen statistisch nul risico op ernstige ziekte of dood door covid. De FDA, net als anderen, wist al van de een record aan dood en schade veroorzaakt door deze injecties. Dus beschuldigen we ze terecht van stemmen voor kinderoffers.  Wie zijn gezondheid en het leven van zijn kinderen nog aan de regering toevertrouwt, heeft niet goed opgelet.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands