Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Rubin van de FDA geeft toe dat de veiligheid van experimentele spuiten onbekend is.

10-26-2021 FDA keurde injecteren van kinderen van 5-11 jaar goed. Dr. Rubin geeft schokkend toe dat het "vaccin" experimenteel en onveilig is, maar dringt toch aan op goedkeuring.

Op 26 oktober 2021 kwam de FDA bijeen om te debatteren over de goedkeuring van de Pfizer Covid Injectie voor kinderen. Een van de stemgerechtigde leden van de FDA, Dr. Eric Rubin, zei: "We zullen nooit te weten komen hoe veilig dit vaccin is tenzij we het beginnen te geven. Zo gaat dat nu eenmaal... Ik vind wel dat we moeten stemmen om het goed te keuren," en dat deden ze.

Hier is een 47 seconden durende opname van Dr. Rubin van de FDA die dit tijdens de vergadering verklaart. Wij zijn het eens met de muzikale out-take van de videobron, en wij begrijpen hoe Dr Rubin en de FDA de criteria hebben gemaakt voor zijn kanaal met de naam "Bullshit Man".

Ondanks de bekentenis van Dr. Rubin was de beslissing van het panel uiteindelijk unaniem, met één onthouding, ten gunste van de formele aanbeveling van het vaccin Covid-19 van Pfizer voor kinderen van 5 tot 11 jaar onder de huidige vergunning voor noodgebruik.

Zij gaven toe dat zij ervoor kozen om massaal met het leven van kinderen te experimenteren. Ze deden dit ondanks het feit dat kinderen statistisch nul risico op ernstige ziekte of dood door covid. De FDA, net als anderen, wist al van de een record aan dood en schade veroorzaakt door deze injecties. Dus beschuldigen we ze terecht van stemmen voor kinderoffers.  Wie zijn gezondheid en het leven van zijn kinderen nog aan de regering toevertrouwt, heeft niet goed opgelet.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands