Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Jane en de Vaxxport: Korte video voor nieuwe vrijheidsstrijders

Met dank aan Take Action Canada legt deze 8 minuten durende video "Jane and the Vaxxport" duidelijk de problemen rond "vaccinpaspoorten" uit.

Grote dank aan ons geweldige team bij Actie ondernemen Canada voor deze beknopte video van 8 minuten. Take Action Canada biedt een uitgebreid aanbod van middelen om u toe te rusten voor uw aandeel in de strijd voor waarheid, vrijheid en mensenrechten. Bezoek Take Action Canada en profiteer van hun ultieme aanbod aan toolkits, oproepen tot acties, juridische handboeken en nog veel meer: https://takeactioncanada.ca/

Als u in de positie bent om financieel bij te dragen aan deze ambitieuze vrijwilligersorganisatie, overweeg dan alstublieft een donatie: https://takeactioncanada.ca/donations/

Als u actief betrokken wilt raken bij de bevrijding van ons land, maar niet weet waar te beginnen, overweeg dan om u aan te sluiten bij ons steeds groter wordende team van actieve vrijwilligers: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

Voor de gevorderde lezer, en zij die op zoek zijn naar meer informatie en wetenschappelijk materiaal over alles wat met covid te maken heeft, nodigen wij u graag uit om onze uitgebreide bibliotheek. Het heeft een zoekfunctie om u te helpen gemakkelijk te vinden wat u zoekt, vergezeld van een eenvoudig navigatiemenu. 

U kunt ook genieten van de nuttige en verteerbare bronnen op de Wereldraad voor Gezondheidzoals 7 manieren om een gezond gesprek te bevorderen in een Covid wereld: Tips voor gezinnen en Early Covid-19 treatment guidelines: Een praktische benadering van thuiszorg voor gezonde gezinnen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands