Verwoestend 2e week rapport van negatieve werkzaamheid

Eerste "COVID-19 vaccinsurveillanceverslag" van 2022, week 2: het wordt nog erger voor het "vaccin"; deze injecties verhogen de infectiecijfers

Door Dr. P Alexander, PhD & Dr. M Trozzi, MD

De "vaccins" moeten gestopt worden omdat ze gefaald hebben, niet werken, en nooit gewerkt hebben. De gemelde RRR (relatieve risicovermindering) van 95% was in werkelijkheid minder dan 20% wanneer we de meer dan 3.000 proefpersonen die zij verwijderden om de drempel van >50% voor EUA te krijgen, herberekenden en toerekenden. Wat Pfizer deed in hun FDA-verslag was frauduleus. Ook is de ARR (absolute risicoreductie) 0,7% tot 0,8%. Als deze injectie ooit bedoeld was om het aantal infecties te verlagen, is het een absolute mislukking.

We zien een dramatische toename van infecties voor "gevaccineerden" en "niet-gevaccineerden" over de eerste twee weken van de Britse gegevens. Hieruit blijkt duidelijk dat injectieslachtoffers hogere infectiepercentages hebben, en terwijl de "niet-gevaccineerden" risico lopen door de infectiedruk van omicron, lopen zij ook potentieel risico op verspreiding door de "gevaccineerden". 

Deze gegevens zijn alarmerend, en we moeten deze "vaccinatie" stoppen. Kinderen niet injecteren; het zal hun aangeboren immuunsysteem ondermijnen en hen veranderen in asymptomatische superverspreiders, waardoor ze weerloos worden voor een hele reeks andere ziekteverwekkers dan het coronavirus. Het aangeboren immuunsysteem van kinderen en jongeren is hun eerste verdedigingslinie tegen infecties, die covid aankan, en ook heeft gekund. Zij hebben hiervoor geen vaccins nodig, noch experimentele biologische geneesmiddelen, omdat hun natuurlijke risico om aan covid te sterven statistisch gezien nul is. Er is geen bewijs, na 22 maanden van "twee weken om de curve af te vlakken", dat dit een kinderziekte is. Kinderen zijn geen kandidaten voor dit zogenaamde "vaccin".

VK-gegevens inclusief OMICRON 1e week van 2022:

Afkomstig van pagina 42 van: UK Vaccin_surveillance_report_week_1_2022

Het VK blijft ons duidelijke, gedetailleerde, korrelige gegevens verstrekken, beter dan alle andere landen. Hun verslag (op blz. 48 van week 2, verslag 2022, alsook in eerdere wekelijkse verslagen, bv. blz. 47 van week 1): "recente waarnemingen uit UKHSA-surveillancegegevens dat de N-antilichaamniveaus lager zijn bij personen die infectie oplopen na 2 vaccinatiedoseswijst op een invloed op de immuniteit (natuurlijke "herstelde" immuniteit) door het "vaccin". Op nominale waardesuggereert dat bij besmetting na de 2e dosis de opgewekte immuunrespons wordt gehinderd/beschadigd (N-antilichamen zijn nucleocapsid antilichamen).

Bijgewerkte gegevens VK inclusief OMICRON 2e week van 2022 (niet-aangepast):

Afkomstig van pagina 43 van: UK Vaccin-surveillance-verslag-week-2-2022

Uit een vergelijking van de gegevens blijkt dat injectieslachtoffers van 50 jaar en ouder in week twee meer infecties opliepen dan in de week daarvoor. Dit is zeer alarmerend.

Negatief effect van injectie, verwoestend in alle leeftijdsgroepen:

Conclusie

Uit de bovenstaande tabellen blijkt duidelijk (niet-aangepast) dat slachtoffers van injecties veel meer besmet raken dan niet-geïnjecteerden, met uitzondering van de leeftijdsgroep <18 jaar. Dit is rampzalig, aangezien de percentages week na week stijgen. Er moet dringend onderzoek worden gedaan naar de mate waarin zij kunnen worden overgedragen op zowel injectieslachtoffers als niet-geïnjecteerde personen, en naar de ernst van de daaruit voortvloeiende ziekten. We moeten echter dringend een einde maken aan de verspreiding van injecties. Het is tijd om de pandemie te stoppen, en het is tijd om dit zogenaamde "vaccin" te stoppen. Het is niet veilig. Het is niet effectief.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands