Dr. Mark Trozzi

UK maakt onmiddellijk een eind aan masker- en vaccinmandaten, en meer

Onze inspanningen leveren resultaten op. Laten we feestvieren, maar ook waakzaam en actief blijven. Het is nog niet voorbij.

Gisteren, 19 januari 2022, kondigde de Britse premier Boris Johnson aan dat er een einde komt aan gedwongen "maskers", "vaccin"-pasjes, en meer.

Dit is geweldig nieuws! Felicitaties aan iedereen die zo hard heeft gevochten om hier te komen.

Dit komt op de hielen van Britse burgers die politiebureaus bezoeken en het instellen van strafrechtelijk onderzoek tegen overheidsfunctionarissen en anderen die de covid agenda hebben opgelegd in Engeland.

Wij hebben in Canada, en overal ter wereld, geleerd dat wij als volk actief de wet moeten handhaven en de mensenrechten moeten verdedigen.

Er zijn nog steeds veel politici en bureaucraten die de bedrieglijke en criminele agenda doordrukken. In Ontario, zoals op vele plaatsen, worden de dokters die alles hebben geriskeerd om het publiek te informeren en te verdedigen, nog steeds aangevallen. Blijf alstublieft in de strijd! We kunnen de mensenrechten, de waarheid en de rechtsstaat herstellen.

Ontario minister van Volksgezondheid Christine Elliot zet aan tot vervolging van eerlijke dokters

Hier is Ontario's huidige Minister van Volksgezondheid die de vervolging van dokters aanwakkert die het publiek verdedigen, en zich verzetten tegen de criminele Overtredingen van de Neurenberg Code. Elliot zingt ook de valse covid agenda slogan dat hun zogenaamde "vaccins" "veilig en effectief" zijn. Dat zijn ze niet! (Zie referenties: Eén, Twee, Drie, Fouren Vijf)

Merk op dat zij verklaarde dat de "vaccins" "veilig en effectief" zijn. Dit bewijs zal worden onderzocht tijdens haar proces Nuremberg 2.0.

Met betrekking tot Elliot's aanval op de vrijheid van meningsuiting van artsen schreef het geachte parlementslid Roman Baber van de provincie Ontario:

"Kijk. Minister van Misinformatie, @celliottability, bedreigt artsen voor het uiten van een professionele mening over een evoluerende wetenschappelijke materie. Het is een chill op de meningsuiting te verwachten van dictatoriale regimes. Dit is na het misleiden van ons over ziekenhuisopnames gedurende 2 jaar. #onpoli "

Onderneem actie. Stop de criminele injectiecampagnes.

Zeer binnenkort zullen we meer opwindend nieuws hebben, en mogelijkheden om deel te nemen aan de volksmenigte van actie om de misdadigers ten val te brengen, en ons leven en onze vrijheid terug te winnen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands