Pfizer proeven: Alle geïnjecteerde moeders verloren hun ongeboren baby's

Pfizer trial documenten onthullen pogingen om de dood van 100% van ongeboren baby's te verdoezelen in resultaten die daadwerkelijk zijn gerapporteerd

Herinnert u zich ons bericht van 23 november 2021, getiteld "De FDA en Pfizer zijn een match gemaakt in de hel".

Daar beschreven wij hoe de FDA slechts 108 dagen nodig had om de injectie van Pfizer goed te keuren, maar 55 jaar nodig had om de documenten te produceren!

Gelukkig. Volksgezondheid en medische beroepsbeoefenaren voor transparantie een rechtszaak aangespannen nadat de FDA hun verzoek om de vrijgave van de gegevens te bespoedigen had afgewezen, en de gegevens worden vrijgegeven, zij het nog steeds te langzaam.  

Een van de eerste rapporten die Pfizer heeft overhandigd, was een "Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports", waarin voorvallen worden beschreven die tot februari 2021 aan Pfizer zijn gemeld. U kunt dit hele verslag hier downloaden.

Kijk naar tabel 6 van dit Pfizer rapport. Het is getiteld "Ontbrekende informatie". De eerste kop onder het onderwerp "Ontbrekende informatie" is "Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding". Het bevat deze paragraaf:  

De zwangerschapsuitkomsten voor de 270 zwangerschappen werden gerapporteerd als spontane abortus (23), resultaat in afwachting van (5), vroeggeboorte met neonatale dood, spontane abortus met intra-uteriene dood (2 elk), spontane abortus met neonatale dood, en normale uitkomst (1 elk). Voor 238 zwangerschappen werd geen uitslag gegeven (merk op dat er 2 verschillende uitkomsten waren gerapporteerd voor elke tweeling, en beide werden geteld)."

Aan de oppervlakte staat dat er van 270 zwangerschappen 23 spontane abortussen waren, 5 "resultaten in behandeling", 2 vroeggeboorten met neonatale dood, 2 spontane abortussen met intra-uteriene dood, 1 spontane abortus met neonatale dood, en 1 normaal resultaat. Maar let ook op "voor 238 zwangerschappen werd geen uitslag gegeven".

We hebben dus echt geen idee wat er gebeurd is met 243 (5 + 238) van de zwangerschappen van deze geïnjecteerde vrouwen; zij zijn gewoon niet in het verslag opgenomen. Wat we wel weten is dat van de 27 gerapporteerde zwangerschappen (270 aftrekken van 243), er 28 dode baby's zijn! Dit lijkt te betekenen dat iemand zwanger was van een tweeling en dat 100% van de ongeboren baby's is overleden.

Hier is een uitstekend artikel door LifeSite Ndie dieper ingaat op deze schokkende onthullingen. LifeSite News geeft Pfizer wat ruimte voor de 5 "outcomes pending" waardoor de indruk kan ontstaan dat 87,5% van de baby's van de geïnjecteerde vrouwen is overleden. Met alle respect voor LifeSite, ik heb het gevoel dat de 5 "outcomes pending" niet meetellen en kom dus tot de conclusie dat 100% van de ongeboren baby's zijn overleden bij de geïnjecteerde vrouwen waarvan de resultaten worden gepresenteerd.

Het LifeSite News artikel onthult ook bedrieglijke cijferspelletjes in een ander artikel getiteld "Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine", dat werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine op 31 december 2020. Deze misleidende praktijken trachtten te verdoezelen dat de injectie van Pfizer bij zwangerschappen in het eerste trimester 82% miskramen veroorzaakte.

Op 12 januari deelden we de uitstekende analyse door de Canadese Covid Care Alliance van dit zelfde "Veiligheid en Werkzaamheid" artikel uit het New England Journal of Medicine. Deze Pfizer-vriendelijke studie is een complete schijnvertoning; ze staat bol van onjuiste voorstellingen en bedrieglijke methoden. Het bedrog en de waarheid worden in detail onthuld in dit video en artikel van de CCCA.

Dr Trozzi's korte en Dr Nagase's uitstekende interview over deze schijnvertoning artikel is hier.

Ze vermoorden baby's, wat kunnen we doen?

Deze injecties zijn misdadig, punt uit. Help ons de Stopzetting en beëindiging van declvan de Wereldraad voor Gezondheid, aan alle regeringen, klinieken, ziekenhuizen, medische regelgevende instanties, artsen, verpleegkundigen, politici, of iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij de productie, verzending, distributie, promotie, of toediening van deze injecties. De boodschap aan iedereen die betrokken is bij deze injectiecampagnes is: "Stop nu. Dit is een misdaad. U zult strafrechtelijk en civielrechtelijk aansprakelijk worden gesteld. De kat is uit de zak. Gerechtigheid komt er aan."

De De verklaring is ook hier te vinden samen met informatie en instructies om het te serveren.  

Bewaar foto's en notities van aan wie, wanneer en waar de verklaring en kennisgeving is betekend. We leggen de laatste hand aan meer middelen op de website van de Wereldgezondheidsraad om deze foto's en gegevens te uploaden. Deze middelen zullen worden verfijnd en zeer binnenkort hier te vinden.

Er zijn ten minste vijf miljoen Canadezen en miljarden wereldburgers die zich tegen de injecties hebben verzet. Wij, en vele slachtoffers van injecties onder dwang, die wakker worden met kopers wroeging, moeten het leger zijn dat dit stopt, en dat mensenrechten en echte gezondheidszorg teruggeeft aan onze samenleving.

Geef je niet over. Verenig je!

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands