Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

"More of Us" Mooi lied over onze situatie

Dit prachtige lied van Matt Brevner spreekt tot ons hart: waarheid en solidariteit temidden van de oplichterij en het misbruik.

We hebben grote komieken meer dan eens bedankt om ons te helpen gezond te blijven en deze tijden door te komen en de tirannie te bestrijden. Hier is een opbeurende 4 minuten durende muziek video, van de Canadees Matt Brevner. Dank en zegeningen voor jou, Matt Brevner

Net als zijn muziek, is Matt Brevner verfijnd en zeer betrokken bij het bijdragen aan de Canadese samenleving. Bijvoorbeeld, hier is wat van zijn video journalistiek: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands