Dr. Mark Trozzi

"More of Us" Mooi lied over onze situatie

Dit prachtige lied van Matt Brevner spreekt tot ons hart: waarheid en solidariteit temidden van de oplichterij en het misbruik.

We hebben grote komieken meer dan eens bedankt om ons te helpen gezond te blijven en deze tijden door te komen en de tirannie te bestrijden. Hier is een opbeurende 4 minuten durende muziek video, van de Canadees Matt Brevner. Dank en zegeningen voor jou, Matt Brevner

Net als zijn muziek, is Matt Brevner verfijnd en zeer betrokken bij het bijdragen aan de Canadese samenleving. Bijvoorbeeld, hier is wat van zijn video journalistiek: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands