LA Times schaamteloos danste op het graf van Kelly Ermby.

De LA Times greep de dood van Kelly Ermby aan om op haar graf te dansen en ten onrechte te verklaren dat de covid-injecties goed zijn.

Hier is een citaat uit het LA Times artikel van 10 januari, 2022, getiteld Het bespotten van anti-vaxxers COVID sterfgevallen is afschuwelijk, ja - But May Be Necessary:

"Hoe moeten we reageren op de dood van de ongevaccineerden? Aan de ene kant is een kenmerk van het beschaafde denken het besef dat elk leven kostbaar is. Anderzijds kunnen degenen die opzettelijk nuchtere medische adviezen in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico van ernstige ziekte als gevolg van het virus vermindert, met inbegrip van het risico voor anderen, en die in het ziekenhuis of het graf belanden, worden beschouwd als degenen die hun verdiende loon krijgen." - Michael Hilzik zakencolumnist LA Times.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de marginalisering ondersteunt van mensen die ervoor hebben gekozen zich niet te laten injecteren. Hoewel niet geïnjecteerd worden iemand niet onsterfelijk maakt, is het weigeren van de gedwongen injecties statistisch en wetenschappelijk gezien nog steeds de duidelijk betere keuze om dood en ziekte te voorkomen. Mensen sterven, of ze nu wel of niet zijn misleid, gedwongen en geïnjecteerd met een gevaarlijk medisch experiment, de dood van onschuldige mensen is altijd triest.

Om aan te tonen hoe gevaarlijk de injecties zijn, zijn hier enkele beelden die de recente bijgewerkte gegevens van het USA Vaccine Adverse Events Reporting System vanaf 31 december 2021 laten zien. Deze injecties hebben records gevestigd voor ongewenste voorvallen en sterfgevallen in verband met alles wat een vaccin wordt genoemd. Dit omvat meer dan het dubbele aantal sterfgevallen als gevolg van deze ene injectie in één enkel jaar, dan het aantal sterfgevallen als gevolg van alle vaccins samen in de afgelopen dertig jaar. Hier zijn enkele tabellen en grafieken met VAESR-gegevens die een blik waard zijn:

Spotten met de doden; Dodelijk bedrog. Schande over de LA Times

Deze LA Times 1940's stijl propaganda tegen "ongevaccineerde" mensen negeert feiten zoals:

Covid doodde een zeer klein percentage van de mensen voordat de injectiecampagnes begonnen. Vanwege het feitelijk lage sterftecijfer, het een "pandemie" noemen was misleidend en duivels strategisch. Covid doodt nog steeds een zeer klein percentage mensen, zowel geïnjecteerd als niet geïnjecteerd.

De propagandisten van de LA Times hebben de dood van een niet-geïnjecteerde tegen-agenda-activiste uitgekozen. Zij hebben ervoor gekozen op haar graf te dansen, te doen alsof haar dood het bewijs is dat de injecties werken, en het idee te promoten dat het bespotten van de dood van niet-geïnjecteerde mensen op de een of andere manier constructief en ethisch is.

Dit dient ongetwijfeld de agenda van de financiers en meesters van deze dinosaurusmedia, om iedere mens op aarde onder dwang te injecteren, steeds weer opnieuw.

Hier zijn wat echte cijfers om te overwegen:

Voordat iemand van ons een covid-"vaccin" kreeg ingespoten, lag het sterftecijfer van covid, de alfa-variant, tussen 0,15 % en 0,3%. Met een veilige en betaalbare behandeling daalt het sterftecijfer tot tussen 0,023% en 0,045%.

Het sterftecijfer van de zogenaamde "vaccins" bedraagt ten minste 3% (referenties: een en twee)

Dat is 3% dood alleen al binnen de eerste drie maanden na injectie, met nog veel meer schade te verwachten (Referenties: een en twee) in de maanden en jaren die volgen. Dat is minstens tien maal het sterftecijfer van covid zonder behandeling, en minstens 67 maal het sterftecijfer van covid met goedkope veilige behandeling.

De kans op overlijden, alleen al in de eerste 3 maanden na de prik, is minstens 67 keer meer risico om te sterven aan covid als ze het gevangen hadden en eenvoudig en beschikbaar thuisbehandeling.

Zelfs als wij de realiteit buiten beschouwing laten dat de vaccinatie 10 tot 67 maal gevaarlijker is dan de cov-infectie zelf, dan nog kunnen wij ons de vraag stellen: "Als iemand de vaccinatie overleeft, vermindert dat dan de kans dat hij de cov-infectie oploopt of overdraagt? Ter compensatie van al deze risico's moet het zogenaamde "vaccin" toch wel enig voordeel bieden.

Wij stellen vast dat er, ondanks de gevaren van de injecties, een kortstondig voordeel is dat de ernst van milde tot matige gevallen van coviditeit na de injecties vermindert. Deze voordelen verdwijnen echter na een paar maanden, en zijn afwezig voor zelfs subtiele nieuwe varianten die ontstaan.

Het analyseren van de gegevens van covid wordt bemoeilijkt door een verscheidenheid van bedrieglijke praktijken, die voortduren op vele plaatsen waar de criminele covid-onderneming nog steeds institutionele controle uitoefent. In deze zwendelpraktijken kunnen zelfs mensen die binnen 14 of 21 dagen na de injectie ziek worden of sterven aan de bijwerkingen van de zogenaamde "vaccins", worden bestempeld als "niet-gevaccineerd" en "stervend aan covid", waardoor de publieke opinie ten onrechte wordt aangezet tot het steunen van de injecties in plaats van zich ertegen te verzetten. (Zie referenties: een, tweeen drie).

Natuurlijke, niet-geïnjecteerde mensen hebben de hoop een natuurlijke infectie op te lopen die vaak asymptomatisch of mild is, maar brede en doeltreffende langdurige natuurlijke immuniteit tegen alle varianten van SARS C0V2. Veel mensen hebben dit al op natuurlijke wijze bereikt; zij zijn robuust immuun.   

De meeste coronavirussen, vooral de omicronvariant, zijn zeer mild; de meeste mensen zullen asymptomatisch zijn of milde symptomen hebben. Bovendien is er een veilige en doeltreffende behandeling beschikbaar, zodat bijna niemand hoeft te lijden of te sterven bij blootstelling. Integendeel, zij kunnen een milde ziekte hebben en een uitstekende immuniteit voor het leven ontwikkelen.

De zogenaamde injecties beschadigen het immuunsysteem, en belemmeren de ontwikkeling van een uitstekende natuurlijke immuniteit. De slachtoffers blijven veel kwetsbaarder voor de ziekte van covidius, en worden ook direct beschadigd door de injecties. 

Recente gegevens uit Duitsland onthult een 8-voudig verhoogd risico op infectie met de omicron variant bij "volledig" (d.w.z. dubbel en drievoudig "gevaccineerd") personen. Wij zijn van plan in de komende week meer te delen over deze recente Duitse gegevens. De waargenomen verhoogde incidentie van omicron-infectie bij de covid-"gevaccineerden" is logisch, zoals we eerder hebben beschreven, zij hebben alleen antilichamen tegen het spike-eiwit van het model van vorig jaar, die ondoeltreffend zijn tegen de nieuwe varianten. In feite dragen deze onnatuurlijke antilichamen bij tot de evolutie van varianten zoals omicron. Ondertussen, geïnjecteerde personen het aangeboren en het adaptieve immuunsysteem zijn beschadigden blijven ongetraind om SARS C0V2, en nieuwe varianten die nog komen, echt aan te pakken.

Samengevat:

De zogenaamde "vaccins" zijn een complete mislukking. Zij hebben nieuwe records gevestigd voor ongewenste voorvallen en sterfgevallen ten gevolge van alles wat ooit als "vaccin" is bestempeld. Helaas worden er in de toekomst nog veel meer sterfgevallen en ziekten verwacht als gevolg van injecties, naast de schade op korte termijn die we nu waarnemen (referenties: One en Twee).

Het is waar dat we sterfelijk zijn, en niet-geïnjecteerde mensen zullen nog steeds leven en sterven. Sommigen zullen zelfs sterven met covid. Maar dat is geen wetenschappelijke basis voor de LA Times om op hun graf te dansen en te verklaren dat de injecties levens redden. Dat doen ze niet. Ze zijn dodelijk.

De LA Times heeft zichzelf te schande gemaakt. Ze zouden geen zaken of geld van ons mogen hebben. Kelly Ermby's familie zou terecht civiel- en strafrechtelijke stappen tegen hen ondernemen.

Voor een goed algemeen begrip van de gedwongen injecties, lees of bekijk Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze?

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands