Heldhaftige Dr Mel Bruchet MD, 80 jaar oud, geboeid, gedrogeerd, en gevangen gezet omdat hij ons waarschuwde.

Inleiding

Deze video is in 3 delen te zien. Het eerste uur werd gehouden met Dr Nagase alleen gedurende de tijd dat Dr Bruchet aanvankelijk vermist was, gedrogeerd en opgesloten. Dr Nagase vertelt de gebeurtenissen van Dr Bruchet's ontvoering door de politie en zijn misbruik binnen het door de covid-agenda gedomineerde BC gezondheidszorgsysteem. In de tweede helft van het eerste uur deelt Dr Nagase het verhaal van een 43 jarige vader van drie kinderen, wiens covid "behandeling" in het ziekenhuis, het best te omschrijven als criminele mishandeling, eindigde met zijn dood. Het tweede uur van de video is een interview met Dr Bruchet die ook aanwezig is. Dit werd gehouden nadat hij de weken van mishandeling en opsluiting van Kerstmis en Nieuwjaar had doorstaan. Kijk wat u denkt: is Dr Bruchet gek en dement, of intelligent en wijs?

Beschrijving

Dr Mel Bruchet is een 80 jaar oude zeer gezonde en actieve grootvader. Hij is een gerespecteerde en onlangs gepensioneerde arts uit Brits-Columbia. Dr. Bruchet zou momenteel rustig genieten van zijn pensioen, zijn gezin, zijn tuin en zijn golfbaan, ware het niet dat zijn altruïstische aard in combinatie met de misdadige covidae-onderneming en de gedwongen-injectie-genocide aan de gang zijn.

Dr. Bruchet zou prijzen moeten ontvangen voor zijn activisme en openbaar onderwijs; van ons zal hij die krijgen, te beginnen met ons respect en onze gebeden op dit moment.   

Hij is uit zijn pensioen gestapt en in actie gekomen door: de onmiskenbare dood en ziekte veroorzaakt door de gedwongen covid-injecties, de belemmering van een veilige, betaalbare en effectieve behandeling van covid; het als doelwit nemen van kinderen voor de dodelijke injecties; en recentelijk de golf van dode baby's geboren uit zwangere vrouwen die werden voorgelogen en gedwongen tot de zogenaamde covid-"vaccins".  

Vorige maand was Dr Bruchet in zijn huis in Vancouver, samen met twee andere helden die ons dierbaar zijn, Dr Daniel Nagase en Dr Charles Hoffe. Vier politiewagens en acht politieagenten arriveerden bij het huis van Dr Bruchet. De vredelievende en eerbare Dr Bruchet werd geboeid en naar het Lionsgate Ziekenhuis gebracht.

In een ander verwrongen hoofdstuk van de criminele covide agenda, werd deze intelligente vreedzame arts van tachtig, na uren in de handboeien te hebben gezeten, gedrogeerd en vervolgens onder dwang opgenomen in een psychiatrische afdeling. Daar werden hem zijn basisrechten, zoals telefoon, ontzegd. Hij werd gedrogeerd met anti-psychotische medicijnen. Deze anti-psychotica zijn gecontra-indiceerd bij oudere mensen omdat ze er beroertes en hartaanvallen van krijgen. Hij had twee mini-beroertes (TIA's), en werd onderworpen aan psychiatrische hoorzittingen die kangoeroe-rechtbanken waren in een poging zich te concentreren op zijn gedachten over de covalente 'vaccins'. Hoewel zijn gedachten gebaseerd zijn op goed gefundeerde wetenschappelijke feiten, bestempelde de instelling zijn gedachten als "waanideeën": een bewijs van zijn "dementie of psychose".

Dit is waar we zijn mensen; een complete crisis van de legitimiteit van regering en instellingen. Onmiskenbaar gevaarlijke en dodelijke injecties worden opgedrongen aan de massa's. Zelfs kinderen worden het doelwit, geïnjecteerd, beschadigd en gedood. Net als de rest van ons, worden zelfs zwangere vrouwen voorgelogen, gedwongen en geïnjecteerd, voordat velen van hen dode baby's ter wereld brengen.

 Ondertussen wordt een wijze, verantwoordelijke arts, een van onze gerespecteerde ouderen, die opkomt voor de waarheid en ons welzijn, geboeid, gedrogeerd en opgesloten.

Dokters, politie, verplegers, politici, media en zakenlieden, en iedereen die hier in meegegaan is, jullie moeten nu wakker worden. Toon berouw en verlaat de criminele coviditeit. Doe mee aan de oplossing, ongeacht de kosten. Als we deze oorlog verliezen, verliezen we alles. Je aan de regels blijven houden zal je niet redden.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Dagelijkse nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands