Dr. Mark Trozzi

Dringende 5 minuten actie. Gerechtigheid voor Justin.

Update: Actie voltooid. Goed gedaan iedereen!

Dank u en goed werk iedereen die betrokken was bij deze snelle reactie oproep tot actie. Gefeliciteerd. Samen hebben we meer dan 10.000 brieven verzameld om de eis te steunen dat de procureur-generaal de haatmisdaden van Justin Trudeau onderzoekt. Deze actie is voltooid.

Stop Trudeau's Haat Misdaden. 5 min. Dringende actie vandaag nodig

Versterk alstublieft dringend de actie van de nobele advocate Suzanne Coles uit Ontario. Zij klaagt Justin Trudeau aan volgens het wetboek van strafrecht voor uitspraken die hij vorige week deed over de "ongevaccineerden".

In deze 1 minuut durende video, verwijst Trudeau naar ons, de niet-geïnjecteerden, die hij "niet-gevaccineerden" noemt: en stelt dat wij extremistendie niet in de wetenschap geloven, die vaak misogynisten, vaak racistenook, het is een sekte, een kleine groep, maar die zijn ruimte innemen, en hier moeten we een keuze maken, als een leider, als een land. Tolereren we deze mensen?

Terwijl Trudeau de dodelijke injecties en autoritaire agenda doordrukt, valt hij Canadezen verbaal aan die zich hebben verzet tegen criminele dwang. Deze haatdragende taal is uiterst gevaarlijk, en zeer misdadig! Hij probeert de niet-geïnjecteerden te marginaliseren, net zoals Hitler het Joodse volk marginaliseerde, alvorens over te gaan tot het opsluiten van hen in kampen. Als u dit vergezocht vindt, bestudeer alsjeblieft de geschiedenis, en kijk naar de kampen die Trudeau's regime al heeft gebouwd in Canada. Dit soort marginalisering van een subgroep van de bevolking is een oude autoritaire totalitaire truc. Het is niet nieuw, maar het is illegaal. We moeten de rechtsstaat in ons land opeisen!

Trudeau's haatzaaien tegen Canadezen die zich niet willen onderwerpen aan de gedwongen injecties, is misdadig. Het gaat verder dan de bestaande medische apartheid die hij al heeft gecreëerd, en vormt een zeer reële en onmiddellijke bedreiging voor onze veiligheid en zekerheid.

Help de niet-geïnfecteerde miljoenen en iedereen in Canada te beschermen. Zo steun je de aanklachten tegen Trudeau die maandagochtend worden ingediend:

  1. Gelieve dit korte document te downloaden
  2. wis en vervang de rode letters met uw informatie
  3. vul uw persoonlijke gegevens in
  4. print, onderteken, scan en e-mail het ingevulde dossier naar advocaat Suzanne Coles op dit e-mailadres: ############

Suzanne brengt deze aanklacht maandagochtend naar voren, dus er is weinig tijd meer. Dit is onze kans om onszelf en alle Canadezen te verdedigen, terwijl we deze misdadiger en marionet van een buitenlandse mogendheid uit de macht en in de gevangenis brengen.

Plaats en deel dit bericht ook overal. Samen kunnen we massale steun creëren voor Trudeau's crimineel vervolging. De wet geldt voor iedereen, (of helemaal voor niemand).

De injecties zijn schadelijk en bieden geen bescherming tegen infectie of overdracht. (Bronnen: 1  2  3  4  5 ) 

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands