Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Politieagent Brian Denison! Dit is wat er voor nodig is!

In 2021 Calgary politieagent Brian Denison was 1 jaar van zijn pensioen. Zijn kritisch denken en zelfrespect zijn sterk; daarom weigerde hij zich te onderwerpen of samen te werken met de criminele covide onderneming, die zelfs in politiediensten, waaronder het zijne, zijn geïnfiltreerd. Hij eerbiedigde zijn eed om de wet te handhaven, oefende zijn recht op vrije meningsuiting uit en sprak zich uit tegen de handvestrechten en grondwettenschendende injectiemandaten die door het Calgary Police Department worden uitgevaardigd.

Denison stond op het kruispunt, maakte de juiste keuze, en begon zijn waarheidsvinding en verdediging van de wet in Canada nog voor hij deze 10 minuten durende video maakte op 6 november 2021 toen hij werd vrijgesteld van dienst met behoud van loon, dat later werd opgeschort.

Hier is een korte intro van het nieuwe interview van Brian Denison met Will Dove van Strong en Free Canada.

Hier is het volledige 27 minuten durende interview: https://strongandfreecanada.org/vlog/police-force-veteran-fired-for-speaking-out-interview-with-brian-denison/

Met dank aan Brian Denison, Police on Gaurd, Will Dove, en Strong and Free Canada.

Als u in de positie bent om, uw donaties te steunen Sterk en vrij Canadaen Politie op wacht zal helpen ons land te bevrijden en onze samenleving te herstellen.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands