Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Wat doe je als de regering zegt dat je zelfmoord moet plegen?

Inleiding

In mijn thuisprovincie Ontario, zoals bijna overal, schenden de overheid en instellingen de mensenrechten, vernielen ze onze biologie, en dwingen ze injecties af die minstens 10 keer dodelijker zijn dan covid, terwijl ze veilige betaalbare behandelingen onderdrukken die het lijden en de dood door covid met minstens 85% verminderen.

Covdi onbehandeld heeft 0,3 % sterfte. Omicron is veel minder en zeer mild. Met veilige betaalbare behandelingen die worden tegengehouden, heeft covid een sterfte van slechts 0,045%.  

De zogenaamde "vaccins" vernietigen het immuunsysteem, helpen het virus zich te ontwikkelen, doden ten minste 3 % van de geïnjecteerde mensen en verminken nog eens 28% in de eerste drie maanden na de injectie; naar verwachting zal nog veel meer dood en leed als gevolg van de injectie volgen.    

Ja, de regering zegt dat je zelfmoord moet plegen en er op moet staan dat je buurman dat ook doet.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
nl_NLNederlands