Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Het moment van realisatie van een apotheker

Een Amerikaanse burger vraagt een "Vaccin"-bijsluiter aan, en de wereld van een apotheker stort in als hij beseft hoe verkeerd de zaken liggen.

Hier is een fascinerende en misschien komische video van vijf minuten van een activiste uit de VS. Met een verborgen camera aan het draaien, gaat ze naar een apotheek en vraagt om een "vaccin"-bijsluiter. Wat aanvankelijk een routineaangelegenheid lijkt in de werkdag van deze beleefde apotheker, wordt voor hem een schokkend besef dat er iets heel erg mis is. Dit moet je zien!

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands