Dr. Mark Trozzi

Dr. Bhakdi: auto-immuunziekte veroorzaakt door injecties, dood en plagen op komst.

In deze hartstochtelijke toespraak legt Dr. Bhakti de auto-immune vernietiging uit, waarvoor hij, evenals ikzelf en anderen, sinds een jaar geleden had gewaarschuwd, en die Dr. Burkhardt nu heeft aangetoond.

Alle Op genen gebaseerde covid "vaccins" veroorzaken auto-immuunziekte. Dat betekent dat zij het immuunsysteem, dat alleen infecties en kanker zou moeten bestrijden, aanzetten om het eigen lichaam van het slachtoffer aan te vallen.

Dr. Arne Burkhardt is een eminent Duits patholoog. Hij verwierf en bestudeerde weefselmonsters van 15 mensen die waren overleden en die autopsies hadden ondergaan die door de autoriteiten als onopvallend waren gerapporteerd. Hun dood werd "niet in verband gebracht" met de covide "vaccins" die zij in de weken en maanden daarvoor hadden gekregen.  

Dr. Burkhardt's gedetailleerde microscopische analyse van hun organen toonde echter in feite auto-immune vernietiging van hun harten en andere organen.

14 van de 15 slachtoffers, in de leeftijd van 28 tot 90 jaar, die stierven na de zogenaamde "vaccin"-injectie, en waarvan werd gemeld dat zij niet aan de injecties waren overleden, bleken in werkelijkheid uitgebreide auto-immuunaanvallen op hun eigen organen te hebben die door de covid-injecties waren veroorzaakt.

Dit is logisch. De injectiecellen in de organen van de slachtoffers werden opzettelijk geïnfiltreerd met het genetisch modificerende materiaal in de covidinjecties. Deze menselijke cellen produceerden dan de gewijzigde versie van het coronavirus spike proteïne. Daardoor werden deze cellen bedekt met deze SP's, en waren ze het doelwit voor aanvallen door hun eigen immuunsysteem.

Dr. Bhakti legt ook uit dat het immuunsysteem van de slachtoffers van de injectie zelf doelwit wordt. De lymfocyten van het immuunsysteem die ook worden geïnjecteerd met de geïnjecteerde virale genen, produceren zelf het spike-eiwit en vervolgens worden zij ook het doelwit van het immuunsysteem. Dr. Bhakti waarschuwt voor een progressieve instorting op lange termijn van het immuunsysteem van de injectieslachtoffers. Het immuunsysteem van de injectieslachtoffers wordt misleid tot zelfvernietiging! Met het immuunsysteem vernietigd als gevolg van de injecties, zullen allerlei sluimerende infecties zoals gordelroos, tuberculose, Epstein Barre Virus, toxoplasmose, cytomegalovirus, en andere infecties, gedijen en levens verwoesten.

Dr. Bhakti waarschuwt er ook voor dat de criminele injectiecampagnes op deze manier tuberculose-uitbraken zullen veroorzaken in India, Afrika en heel Azië; evenals een explosie van kanker bij injectieslachtoffers overal.

Dr. Bhakti en zijn gezin verblijven thans in Duitsland, een land waar de mensenrechten thans op extreme wijze worden geschonden en waar de dodelijke injecties worden afgedwongen. Deze eminente en gerespecteerde wetenschapper merkt op: "We hebben een zoon van 5 jaar en we gaan dit land ontvluchten!"

Hier is de video van Dr Bhakdi's en Dr Burkhardt's 10 december 2021 presentatie op het Doctors for Covid Ethics Symposium: "Over Covid-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol in sterfgevallen na vaccinatie." Dr. Burkhardt legt het bewijs uit en toont de microscopische beelden van de schade in de dode injectieslachtoffers verschillende organen en weefsels.

Een nuchtere maar bange wetenschapper gaf het volgende commentaar. Zijn naam wordt niet genoemd omdat hij bang is voor represailles voor hemzelf en zijn familie, omdat hij zich heeft uitgesproken tegen de criminele covidenonderneming:

"Als de autopsiebevindingen worden bevestigd door andere pathologen met extra monsters, en als ze worden gecombineerd met de bevindingen van Dr. Hoffe (>601 ontvangers van inoculantia hebben verhoogde D-dimeer-tests en bewijs van stolling) en Dr. Cole (toename van kanker na inoculatie, waaronder een twintigvoudige toename van baarmoederkanker), dan zien we een ramp van onvoorstelbare proporties. De conclusie (indien ondersteund door verdere gegevens) is dat in wezen IEDERE ontvanger van inoculant schade lijdt, met meer schade na elke injectie. Gezien de ernst van de soorten schade (auto-immuunziekten, kanker, opnieuw opkomende slapende infecties, stolling/beroerte, hartschade, enz.), zullen deze effecten zich vertalen in een verkorting van de levensduur, die moet worden geteld als sterfgevallen door de inentingen. Dus in de VS, waar ~200 miljoen mensen volledig zijn ingeënt, zal het aantal sterfgevallen niet de ongeveer 10.000 zijn die in VAERS worden gemeld, of de meer dan 150.000 opgeschaalde sterfgevallen van VAERS, maar zou het dichter bij de tientallen miljoenen kunnen liggen wanneer de effecten van de inentingen zich doen gevoelen!"

Helaas zijn wij het eens met onze annonieme collega, en wij hebben dit al eerder gezegd: de recordsterfte die reeds het gevolg is van deze injecties, is nog maar het begin. Helaas voorspellen wij dat nog lange tijd mensen ziek zullen worden en zullen sterven ten gevolge van deze injecties.

Wat kunnen we doen? Ten eerste, hhelp de injecties te stoppen en breng de criminele covid onderneming en al zijn volgelingen voor het gerecht,  en ten tweede injectieslachtoffers voorzien van de de huidige beste ontgiftingsstrategieën die we hebben.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands