Dr. Mark Trozzi

Nieuw 5e Doctor Interview: Prof Dolores Cahill & hoe de CCE te verslaan

Professor Dolores Cahill: Hoe we de criminele coviditeit bestrijden en beëindigen.

Beschrijving door Dr. Trozzi

We zijn blij om Dr Sam Dube's interview te delen met de tegen-kruid-misdaad super held: Professor Dolores Cahill.

Professor Dolores Cahill is ethisch en wetenschappelijk al sinds het begin van de misdaden en het bedrog van de covids aan de bal. Zij is immunologe, moleculair biologe, uitvindster, activiste, en nog veel meer. Dr Cahill is de oprichter en voorzitter van de World Doctors Alliance, World Freedom Alliance, en Freedom Travel Alliance.

Zij is werkelijk een van de grootste leiders op het gebied van mensenrechten en gezondheid in de wereld van vandaag.

Professor Cahill's expertise en begeleiding bestrijken de wetenschap, het recht en het activisme van de covid waarheidsbeweging. Met dank aan Dr Sam Dube voor dit geweldige interview; hij verwijst terecht naar deze briljante, toegewijde, goedhartige wetenschapper en activist als "kryptoniet voor de globalisten".

Prof Cahill heeft diepgaande kennis van de covide wetenschap, legt de forensische aspecten bloot, en leidt de juridische aanval tegen de covide criminelen. Hier laat ze ons zien hoe we deze strijd kunnen winnen, onze rechten en vrijheden kunnen behouden, deze criminelen voor het gerecht kunnen brengen, en een wettige en vrije samenleving kunnen herstellen.

"Er is geen immuniteit voor crimineel gedrag" - Prof Dolores Cahill

Andere grote en nieuwe 5e Doctor interviews:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands