Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Nieuw 5e Doctor Interview: Prof Dolores Cahill & hoe de CCE te verslaan

Professor Dolores Cahill: Hoe we de criminele coviditeit bestrijden en beëindigen.

Beschrijving door Dr. Trozzi

We zijn blij om Dr Sam Dube's interview te delen met de tegen-kruid-misdaad super held: Professor Dolores Cahill.

Professor Dolores Cahill is ethisch en wetenschappelijk al sinds het begin van de misdaden en het bedrog van de covids aan de bal. Zij is immunologe, moleculair biologe, uitvindster, activiste, en nog veel meer. Dr Cahill is de oprichter en voorzitter van de World Doctors Alliance, World Freedom Alliance, en Freedom Travel Alliance.

Zij is werkelijk een van de grootste leiders op het gebied van mensenrechten en gezondheid in de wereld van vandaag.

Professor Cahill's expertise en begeleiding bestrijken de wetenschap, het recht en het activisme van de covid waarheidsbeweging. Met dank aan Dr Sam Dube voor dit geweldige interview; hij verwijst terecht naar deze briljante, toegewijde, goedhartige wetenschapper en activist als "kryptoniet voor de globalisten".

Prof Cahill heeft diepgaande kennis van de covide wetenschap, legt de forensische aspecten bloot, en leidt de juridische aanval tegen de covide criminelen. Hier laat ze ons zien hoe we deze strijd kunnen winnen, onze rechten en vrijheden kunnen behouden, deze criminelen voor het gerecht kunnen brengen, en een wettige en vrije samenleving kunnen herstellen.

"Er is geen immuniteit voor crimineel gedrag" - Prof Dolores Cahill

Andere grote en nieuwe 5e Doctor interviews:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands