Dr. Mark Trozzi

Dr Tedros, directeur van de WHO, bekent dat boosters kinderen doden

De WHO staat bovenaan een lijst van corrupte organisaties die niet te vertrouwen zijn. Zij moet worden ontmanteld en veel van de mensen die er werken moeten worden gearresteerd en vervolgd. De WHO heeft alle geloofwaardigheid en legitimiteit verloren.

Vandaag hebben we een 35 seconden durend fragment van de algemeen directeur van de WHO, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, die erkent dat "sommige landen boosters gebruiken om kinderen te doden". Het volgende fragment is afkomstig van de hybride persconferentie van de WHO met journalisten van het Palais des Nations in Genève op 20 december, 2021.

Ondertussen, bij de geloofwaardige WCH

Anderzijds, in het nieuws van een ethische en legitieme internationale gezondheidsorganisatie, wordt u erop geattendeerd dat de wekelijkse maandagvergadering van de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad vandaag (27 december 2021) niet wordt gehouden wegens de feestdagen. De volgende WCH GA vergadering zal worden gehouden aanstaande maandag 3 januari 2021 om 2 PM EST.  

Vandaag kunnen we de video delen van een geweldig verslag van de bijeenkomst van vorige week. Het gaat over Pfizer's eigen bekentenis dat hun injecties verminken en doden. Dr Deanna McLeod van de Canadian Covid Care Alliance deelde de CCCA analyse van de Pfizer 6 maanden testresultaten. Hier is Dr. McCleod's uitstekende, makkelijk te volgen analyse van de Pfizer studie. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/deanna-mcleod-evidence-analysis-pfizer/

We bespraken deze schokkende resultaten van Pfizer's eigen studie vorige week. Daaruit bleek dat 31% van de geïnjecteerde proefpersonen beschadigd achterbleven, waarvan 3% dood. https://drtrozzi.org/2021/12/21/dr-nagase-exposes-pfizer-criminal-canadian-officials-child-sacrifice-and-more/

Het is zeer terecht dat de Wereldgezondheidsraad de injecties als misdadig heeft bestempeld en een onmiddellijke stopzetting van de injectiecampagnes over de hele wereld heeft geëist. https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Dank aan velen van u die reeds actie hebben ondernomen door de WCH Staakt-het-vuren-verklaring te posten en af te geven. U maakt een verschil; u eist dat er een einde komt aan de misdaden en maakt de schuldigen overal attent. We zien resultaten en hebben geweldig nieuws over gerechtigheid om de komende dagen te delen.

Blijf alstublieft actie ondernemen om een einde te maken aan het doden, door de dringende "Cease and Desist Orders" te posten en te versturen naar regeringen, instellingen, ziekenhuizen, klinieken, dokters, verpleegsters, scholen, universiteiten, werkgevers, of elke organisatie die de dodelijke covid-injecties promoot of afdwingt. Samen zetten we onze schouders eronder. Het is tijd om een einde te maken aan deze gewelddadige misdaden tegen de menselijkheid, en samen recht te doen geschieden.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands