Dr. Mark Trozzi

Onze tweede opeenvolgende kerst in oorlogstijd

Beste vrienden,

Ik bid dat het u goed gaat, en dat uw Kerstmis gevuld is met liefde, familie, vrienden, en gezondheid van geest, lichaam en ziel. Ik blijf dankbaar dat ik bij jullie mag zijn, aan de goede kant van de geschiedenis, als vaten van licht, navigerend door donkere tijden, om onze wereld te herstellen, nog beter dan voorheen.

Dit is onze tweede kerst in oorlogstijd op rij. Schuldige politici met veel bloed aan hun handen, vaardigen orders uit om Kerstmis af te sluiten, en onze families, vrienden en culturen te ontzeggen. Ze hebben alle legitimiteit verloren, en zijn op weg naar de gevangenis. Wij moeten iedereen, ook de politie onder ons, eraan herinneren dat zij de mensenrechten, de vrijheden van het Handvest, de grondwet, het akkoord van Helsinki en de code van Neurenberg moeten eerbiedigen.  

Weiger om criminele bevelen op te volgen. Handboeien zijn niet voor onschuldige mensen die Kerstmis vieren met uitgebreide familie en vrienden, maar eerder voor de criminelen die hen illegale mandaten geven en dodelijke gedwongen injecties promoten.

De criminele covid-onderneming is jaren bezig geweest met het creëren en patenteren van biologische wapens, het infiltreren in regeringen, het stilletjes veranderen van regels en definities, en het voorbereiden van hun covid-schema's. Ze bereidden zich uitgebreid voor, voordat ze eind 2019 hun bedrieglijke aanval op ons inzetten.

Het heeft enige tijd geduurd voordat de valse verhalen aan het licht kwamen en wij het bewijs konden zien van de misdaden tegen de menselijkheid die werden begaan. Het bewijs is gegroeid en is nu zo overweldigend, dat het onbetwistbaar voor iedereen die nog kritisch kan denken

In 2020, toen het bedrog en de agenda geleidelijk aan aan het licht kwamen, begonnen we als individuen en kleine groepen actie te ondernemen. Onze beweging voor de waarheid; onze zoektocht naar het herstel van de rechtsstaat en de mensenrechten; en ons streven naar gerechtigheid zijn sterker geworden. We zijn samengekomen en hebben een tegenkracht van grote betekenis opgebouwd. Die groeit exponentieel. We zijn met velen geworden en we zijn georganiseerd. We hebben nieuwe en geloofwaardige instellingen opgericht, waaronder de Wereldraad voor Gezondheid.

Om accuraat te zijn, moeten we de promotors van de covid-agenda omschrijven als "vijandelijke strijders, verraders en misdadigers".

Het bewijs van de opzettelijke dood, schade en misbruik, toegebracht aan ons door de criminele covidensamenleving is overweldigend. Onlangs presenteerden wij Pfizer's eigen eerste drie maanden proefresultaten die bevestigen dat hun injecties dodelijk zijn.  

De verraders die in onze regering en instellingen zijn geïnfiltreerd, weten dit ontegenzeggelijk al sinds tenminste 30 april 2021, toen Pfizer met tegenzin hun resultaten bekendmaakte. Toch gaan de verraders door met hun misdaden tegen de mensheid, en misbruiken hun macht om het publiek te misleiden, veilige effectieve behandelingen voor covid te blokkeren, en te dwingen verkeerd voorgestelde en dodelijke injecties  op onschuldige mensen. Ze injecteren zelfs kinderen!

Eindelijk, we hebben van de Wereld Gezondheidsraad, sterke en officiële bevelen om de injecties te stoppen, en alle gerelateerde misdaden tegen de menselijkheid te beëindigen. De vervolging van de misdadigers is actief en klaar om snel te vorderen. Wij hebben allen zeer hard gewerkt, veel misbruik doorstaan, en de zoektocht naar waarheid en gerechtigheid vooruit geholpen. We moeten waakzaam en actief blijven, zelfs tijdens de feestdagen.

Ik denk dat Christus het ermee eens zou zijn, dat Kerstmis bovenal een feest van liefde is. Liefde is de hoogste wet van rechtvaardige mensen van alle goede godsdiensten en filosofieën. Het is de essentie van De Gulden Regel. Laten we bij het vieren van de Liefde ook de wijze woorden in acht nemen van de grote dominee en burgerrechtenleider Dr. Martin Luther King Jr, die zei:

"Macht zonder liefde is roekeloos en beledigend, en liefde zonder macht is sentimenteel en anemisch. Macht op zijn best is liefde die de eisen van rechtvaardigheid ten uitvoer brengt, en rechtvaardigheid op zijn best is macht die alles corrigeert wat tegen de liefde ingaat." - Martin Luther King Jr.  

Ik wens u een veilig, gezond en liefdevol kerstfeest, en een nieuw jaar van gerechtigheid, met het herstel van een eerlijke, rechtvaardige en vriendelijke samenleving.

Zegeningen,

-Dr. Mark Trozzi.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands