Wat heeft sulfaat te maken met Covid-19?

De glycocalyx is een complex omhulsel van alle menselijke cellen. Hij is vooral ontwikkeld en belangrijk op de epitheliale cellen die de luchtwegen bekleden en op de endotheelcellen die onze bloedvaten bekleden.

Zowel de glycocalyx als een belangrijke molecule daarin, heparinesulfaat genaamd, zijn sterk afhankelijk van sulfatering. Een goed gesulfateerde glycocalyx houdt virussen buiten de cellen door zijn fysieke barrière en zijn negatieve lading die coronavirussen en andere ziekteverwekkers afstoot.

Een glycocalyx zonder sulfaat en dus afgebroken, is ondoeltreffend om cellen te beschermen en geeft het virus gemakkelijker toegang om de cellen te infecteren. Ook verarmde sulfatering van de glycocalyx en heparan sulfaat moleculen, predisponeert tot veel ernstiger ziekte, met inbegrip van bloedstolling in de bloedvaten die sulfaat verarmde glycocalyx van hun endotheliale (binnenste voering) cellen hebben. Sulfaat verarmde en beschadigde glycocalyx schijnt een belangrijke factor te zijn in het veroorzaken van vele andere chronische menselijke ziekten.

De correlatie tussen chronische ziekten en de aanleg voor ernstige covid-19 ziekte, kan zijn oorsprong vinden in de sulfaat verarmde glycocalyx. De gedegradeerde glycocalyx veroorzaakt zowel de chronische ziekten, de covid-gevoeligheid, als de ernstigere ziekte bij covid.

Wij hebben geleerd dat een overvloedig gesulfateerde glycocalyx die onze cellen omhult, de sleutel is tot immuniteit tegen covidale en vele andere infecties, en van fundamenteel belang is voor een goede gezondheid in het algemeen.

Een gezonde, overvloedig gesulfateerde glycocalyx, is grotendeels afhankelijk van de beschikbaarheid van anorganisch sulfaat in ons lichaam.

Dingen om te doen die de beschikbaarheid van sulfaat en de gezondheid van de glycocalyx bevorderen zijn:

  • zorg voor voldoende sulfaat in uw voeding, uit een evenwichtige, volledige voeding - voldoende zwavel-aminozuren inname (eiwit), verse groenten (vooral kruisbloemigen, uien en knoflook), wei-eiwit (hoog in cysteïne en albumine).
  • sulfaat donerende supplementen zijn NAC, MSM, glutathion
  • intensieve sulfaattoediening kan plaatsvinden met intraveneus NAC, natriumthiosulfaat, albumine of vers ingevroren plasma.

Vermijd deze dingen die anorganisch sulfaat uitputten en je glycocalyx beschadigen:

  • Beademing met hoog getijdevolume (Het is triest en pervers dat de wereldwijde covidale agenda die veilige behandelingen zoals ivermectine belemmert, in plaats daarvan heeft aangemoedigd patiënten onbehandeld te laten tot zij bijna dood zijn en hen dan te "behandelen" met intubatie en beademing met hoog getijdevolume).
  • Diverse geneesmiddelen, waaronder steroïden, aspirine, NSAID's, acetaminofen (paracetamol), ACEI's (hoge bloeddruk)
  • Gifstoffen zoals cyanide (in luchtvervuiling), ethyleenglycol, glyfosaat (Round Up: Monsanto's giftige geschenk aan de wereld), en zware metalen
  • Sulfaatarme diëten: laag eiwitgehalte, hoge vet-, suiker- en natriuminname, cafeïne en alcohol
  • Levensstijl: roken en extreme intensiteit/duurtraining. (Lichaamsbeweging is geweldig voor onze gezondheid, maar extreme inspanning kan sulfaat uitputten en de glycocalyx beschadigen).

Hier is de link naar het volledige wetenschappelijke artikel van 4 november 2021, getiteld "Pathogenesis of COVID-19 described through the lens of an undersulfated and degraded epithelial and endothelial glycocalyx", door Heidi du Preez et al, gepubliceerd in het tijdschrift van de Federation of American Societies for Experimental Biology:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands