Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Wat zit er in de prikken die ze ons zo wanhopig willen geven?

Inleiding

Deze injecties zijn geen vaccins. Mensen zijn voorgelogen over wat er in de naald zit, en gedwongen het in te nemen.

Ik ben er trots op te behoren tot het kleine percentage wetenschappers en artsen over de hele wereld, die zich verzetten tegen de criminele coviden-onderneming (CCE). Pervers genoeg betalen deze deskundigen momenteel een zware prijs, voor hun inspanningen om levens te redden, door de ware wetenschap uit te leggen en die de echte gevaren van de gedwongen injecties blootleggen.

Nogmaals, we zijn blij om het geweldige werk van Dr Verkerk en de Alliance for Natural Health International. Dr. Verkerk en zijn team staan op de korte lijst van mensen die volledig toegewijd en gekwalificeerd zijn, en die in de frontlinie staan van eerlijke wetenschap, openbaar onderwijs, en mensenrechtenactivisme om de CCE tegen te gaan.

Dr Verkerk's laatste artikel van 6 pagina's is de moeite van het lezen waard. Hij behandelt beknopt de biochemische basis van de gedwongen injecties, bevordert ons inzicht in verschillende aspecten zoals: specifieke modificatie in de genetische sequenties van de injecties en de resulterende spike-eiwitten; de overvloedige aanwezigheid van menselijke foetale nier- en netvliescellen in de virale vector DNA injecties (Astrazenica en J&J); onzuiverheden en 1,6 miljoen doses die om die reden door Japan zijn afgekeurd; meer grafeenoxide bewijs; en recente "verdachte" veranderingen in Britse gegevens in een poging om het volledige falen en de toxiciteit van de injecties te verdoezelen. Dr. Verkerk deelt ook interessante aanwijzingen voor onderzoek naar vermoedelijke electro-nanotechnologie in sommige van de spuiten en de transhumanistische agenda. Kennis is macht.

Hier is de 10 minuten durende overzichtsvideo van Dr. Rob Verkerk:
Hier is het 6 pagina's tellende artikel dat het lezen meer dan waard is: Wat zit er in die spuiten die ze ons zo wanhopig willen geven? door Dr Rob Verkerk, PhD

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands