Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Vaccins' zullen nieuwe en gevaarlijkere varianten creëren. Interview met Drs. Trozzi en Alexander.

Hier is een nieuw, vol informatie, en intens interview van Drs Paul Alexander en Mark Trozzi met Iron Will Dove.

Hier is het intense nieuwe interview van Dr Alexander en Trozzi met Canada's echte journalist Will Dove. De wetenschap is overweldigend tegen de gedwongen injecties, en tegen de mensenrechten schendende mandaten. Er is geen debat; alleen propaganda tegenover de waarheid. Beide doktoren leggen de wetenschap en de feiten bloot, en roepen op tot vervolging van de criminelen in de regering en de industrie, die deze kwaadaardige agenda en dit bedrog leiden.

Dank Iron Will Dove en het hele team van Sterk en vrij Canada voor geweldige journalistiek en activisme in het aangezicht van tirannie. Iedereen kan toegang krijgen tot informatie en middelen om zijn gezondheid en rechten te verdedigen, en te helpen een vrij, eerlijk en gezond Canada te herstellen; op https://strongandfreecanada.org/ 

Meer over het interview en een paar uittreksels

Dr. Paul Alexander is een epidemioloog van wereldklasse. Hij is voormalig universitair hoofddocent aan de McMaster University en adviseur van president Trump over het Covid-beleid. Dr. Alexander is online te vinden op drpaulalexander.com. Dr. Mark Trozzi is een ER-arts met 25 jaar ervaring die begin dit jaar verlof heeft genomen om zich fulltime te wijden aan het bestrijden van de Covid-tirannieën. Dr. Trozzi is online te vinden op drtrozzi.org.

Over lockdowns en 'vaccins'...

"De gevaccineerden en de ongevaccineerden zijn gelijk in termen van virale belasting. In feite dragen de gevaccineerden meer virus over op de ongevaccineerden dan de ongevaccineerden. En toen besloot ik, laat me al het bewijs verzamelen over al deze school beperkingen en het op een plaats zetten... De wetenschap zegt dat lockdowns ons doodden. Sluiting van scholen doodde kinderen. Het heeft niemand iets opgeleverd."

Op ivermectin vs remdesivir...

"[Ivermectine is] zeer effectief en als je naar regio's gaat die het medicijn hebben gebruikt, kijk dan naar Uttar Pradesh. Ze hebben de ziekenhuizen leeggehaald toen ze ivermectine vrijgaven...van de informatie die ik nu heb gezien, veroorzaakt remdesivir lever- en niertoxiciteit of falen. Remdesivir, het werkt niet en het kost 3.000 dollar, afhankelijk van waar je bent. Dus in plaats van dat mensen vijftig dollar hebben om van deze {ivermectine} af te komen, geven we ze een medicijn van $3.000."

Over de globalistische agenda...

"De agenda is het afsluiten van samenlevingen, het vernietigen van economieën, in feite het creëren van een wereldwijde regering met behulp van de Wereldgezondheidsorganisatie, echt een criminele organisatie, om de controle te hacken met een nep pandemie die niet bestond ... Mensen die zich hier niet in verdiept hebben denken misschien, is deze man gek? Waar heeft hij het over? Ik raad je aan om je huiswerk te doen voordat je je leven of dat van je kinderen op het spel zet, in plaats van ertegen te vechten, want we zitten in een oorlog.

Over de 'vaccins' die het gastlichaam nieuwe en gevaarlijkere varianten laten maken...

"En als je het aan kinderen geeft, ga je hen in een rampzalige situatie brengen, omdat je niet alleen infecties aanjaagt, en verhoogde, versterkte besmettelijke varianten, we zouden de opkomst van een pathogene variant kunnen aanjagen die MERS, met een 40% mortaliteit...Coronavirus zou eruit zien als een baby [in vergelijking]."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands