Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Synergistische Biowapens

Beschrijving

Medicos Pela Vida Covid-19 uit Brazilië hield een uitstekend wereldcongres met covid-experts van vijf continenten. Hier is Dr Trozzi's 24 minuten durende presentatie getiteld "Synergistic Bioweapon". Hier presenteert hij sterke bewijzen van hoe het oorspronkelijke SARS CoV2-virus dat eind 2019 werd vrijgegeven, en de voortdurende gedwongen injecties in synergie werken om het menselijke immuunsysteem te beschadigen terwijl het de gevaarlijke evolutie van het coronavirus voedt.

Maanden geleden heeft dr. Trozzi in de video en het artikel veel van de nadelige gevolgen van de gedwongen injecties beschreven en voorspeld Covid "Vaccins" Hoe gevaarlijk zijn ze. De gedwongen injecties kunnen nu redelijkerwijs alleen als biowapens worden aangeduid. We zien nu veel voorspelde nadelige effecten, waaronder schade aan het immuunsysteem, en antilichaam gemedieerde selectie (waarschijnlijke bron van de omicron variant). Mis deze belangrijke wetenschappelijke update niet, en help de waarschuwing te verspreiden.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands