Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr Andrew Hill. $40 Miljoen. 504.000 mensen sterven

Dr. Tess Lawrie bespreekt haar Ivermectin Meta-Analyse, de FDA, en Dr. Andrew Hill

Speciale dank aan TrialSiteNews voor dit interview met Tess Lawrie, en alexandrosm van Rumble voor het terughalen van dit beeldmateriaal uit internetarchieven en het opnieuw uploaden ervan, nadat het was gecensureerd door het fascistische videoplatform - YouTube.

Universiteit van Liverpool en Dr. Andrew Hill hebben hun conclusies over ivermectine gewijzigd; betaling van $40.000.000

Unitaid, gefinancierd door Bill Gates, betaalde de Universiteit van Liverpool $40.000.000, omdat U of L viroloog Dr Andrew Hill zijn eerdere conclusie dat ivermectine werkt tegen covid laat varen, en nepwetenschap promoot die het tegendeel bewijst. Dat gaf de zeer onbetrouwbare WHO de rechtvaardiging om het gebruik van ivermectine te blokkeren, ten koste van 15.000 mensen die elke dag nodeloos sterven.

Viroloog Dr Andrew Hill beschrijft zijn "netelige situatie" toen hij geconfronteerd werd met Dr Tess Lawrie.

Hill verzekerde zich van 40 miljoen dollar aan financiering, presenteerde valse wetenschap, en blokkeerde wereldwijde toegang tot ivermectine. Hill erkent de kosten van 15.000 levens per dag, maar hoopt dat dit beperkt blijft tot 6 weken en slechts 504.000 mensenlevens kost.  

Zoals veel wetenschappers en artsen, heeft Dr Andrew Hill gekozen voor een korte termijn rol als rijke schurk.

Intussen hebben zeldzame wetenschappers en artsen een ethisch pad gekozen; zij hebben hard gewerkt en zijn trouw gebleven aan de wetenschap en hun eed, ondanks de financiële en institutionele vervolging die tegen hen gericht was. Dr. Tess Lawrie is een icoon onder deze goede artsen, en speelt de hoofdrol in dit verhaal.

"Andrew Hill, MD, is een senior visiting Research Fellow in Pharmacology aan de Liverpool University. Hij is ook adviseur voor de Bill and Melinda Gates Foundation en de Clinton Foundation. Als onderzoeker voor de WHO die ivermectine evalueerde, oefende Hill een enorme invloed uit op de internationale richtlijnen voor het gebruik van het geneesmiddel.

Hill was eerder auteur van een analyse van ivermectine als behandeling voor COVID-19 waaruit bleek dat het middel overweldigend effectief was.

Op 6 januari 2020 getuigde Hill enthousiast voor het NIH COVID-19 Treatment Guidelines Panel ter ondersteuning van het gebruik van ivermectine. Binnen een maand bevond Hill zich echter in wat hij beschrijft als een "lastige situatie". Onder druk van zijn geldschieters publiceerde Hill toen een ongunstige studie. Ironisch genoeg, gebruikte hij dezelfde bronnen als in de oorspronkelijke studie. Alleen de conclusies waren veranderd." - World Tribune

Dr. Tess Lawrie heeft bewezen rotsvast te zijn in zowel wetenschappelijke kennis, ethiek, als activisme. Zij is de directeur van Evidence-based Medicine Consultancy, oprichter van de Britse Initiatief voor de ontwikkeling van Ivermectine-aanbevelingenen een van de oprichters van de Wereldraad voor Gezondheid. Dr Lawrie nam contact op met Hill over zijn verandering van standpunt van pro naar contra ivermectine en zijn onjuiste voorstelling van de wetenschap. Het gesprek is schokkend en het transcript is opgenomen in dit artikel, waarin nog meer details staan over de ware val uit de gratie van Dr. Hill:

https://www.worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives/ 

Toevoeging: Hier is wat meer informatie over deze zaak

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands