Dr. Mark Trozzi

Hoe Covid Jabs het immuunsysteem beschadigen en nieuwe varianten helpen evolueren

Transcript

Aangeboren en adaptieve immuniteit

Het immuunsysteem van ons lichaam kan worden onderverdeeld in twee systemen. Het aangeboren immuunsysteem en het adaptieve immuunsysteem.

Met betrekking tot infecties van de luchtwegen, zoals coronavirussen, zijn er aangeboren antilichamen en aangeboren immuuncellen in de weefsels die onze luchtwegen bekleden. De elementen van het aangeboren immuunsysteem bestrijden en elimineren alle soorten infecties direct op het punt van binnenkomst in het lichaam. Het aangeboren immuunsysteem is aangeboren en dus aanwezig en actief bij de geboorte, voordat er enige blootstelling aan een infectie heeft plaatsgevonden. Wanneer het aan een infectie wordt blootgesteld, is het aangeboren immuunsysteem niet alleen klaar en doeltreffend, maar past het zich ook aan en wordt het beter voor toekomstige infecties. Het aangeboren immuunsysteem moet infecties oplopen en ervaring opdoen om krachtiger te worden. Natuurlijke blootstelling aan infecties, is essentieel voor de gezondheid van het immuunsysteem.

Het aangeboren immuunsysteem is uw eerste verdedigingslinie. Tot 75% van de covid-19 gevallen zijn asymptomatisch; in deze gevallen doet het aangeboren immuunsysteem al het werk om de infectie te elimineren en ziekte te voorkomen.

Wanneer de infectie erin slaagt voorbij het aangeboren immuunsysteem in de bovenste luchtwegen te geraken, wordt het adaptieve immuunsysteem ingeschakeld. Het adaptieve immuunsysteem maakt antilichamen aan tegen veel verschillende oppervlaktemarkers van het coronavirus of andere infecterende pathogenen. Deze adaptieve immuunsysteemelementen zorgen voor een andere golf van immuunsysteemverdediging op de plaats van infectie. Wanneer het adaptieve immuunsysteem zich aanpast aan natuurlijke blootstelling, worden antilichamen en andere cellulaire afweerstoffen aangemaakt tegen veel verschillende aspecten van het coronavirus (niet alleen het spike-eiwit). Het adaptieve immuunsysteem van slachtoffers van een covidinjectie wordt daarentegen op onnatuurlijke wijze aangezet tot het aanmaken van antilichamen tegen alleen de spike-eiwitten van het coronavirus. Dit zijn de spike-eiwitten die hun eigen menselijke cellen aanmaken onder invloed van de geïnjecteerde genetische manipulatie. Deze kunstmatige adaptieve antilichamen zijn niet optimaal in hun taak om coronavirussen te neutraliseren, en dus lopen zij het risico dat zij toekomstige coronavirusinfecties helpen om een ernstiger ziekte te veroorzaken. Dit is Antilichaam Afhankelijke Versterking.

Ook de door injectie geïnduceerde adaptieve antilichamen zijn alleen actief tegen het coronavirus spike-eiwit. Dit betekent dat met een beetje genetische evolutie van het virus in alleen zijn spike-eiwitstructuur, het deze kunstmatige antilichamen kan omzeilen. Dit is antilichaam gemedieerde selectie. De door injectie geïnduceerde antilichamen helpen het coronavirus evolueren doordat zij nieuwere spike-eiwit virusmodellen in staat stellen te overleven en te gedijen. Deze situatie wordt nog verergerd door het feit dat de gedwongen injecties genetische instructies bevatten voor het spike-eiwit van vorig jaar, niet voor de huidige varianten zoals de delta.

Zet deze door injectie veroorzaakte ramp af tegen de natuurlijke, adaptieve immuniteit. Natuurlijke adaptieve immuniteit omvat antilichamen en cellulaire mechanismen die gericht zijn tegen vele aspecten van het coronavirus. Met natuurlijke adaptieve immuniteit als gevolg van natuurlijke infectie, kan het virus niet ontsnappen aan het immuunsysteem met slechts een kleine genetische variatie van zijn spike-eiwit. Natuurlijke verworven adaptieve immuniteit is langdurig en effectief tegen alle varianten van het SARS C0V2-virus.

Ongeveer 80% van de covid-19 infecties zijn ofwel asymptomatisch of mild. In asymptomatische gevallen werden de infecties volledig opgelost door het aangeboren immuunsysteem op het punt van binnendringen in de luchtwegen van de patiënten. In milde symptomatische gevallen werd het adaptieve immuunsysteem op natuurlijke wijze ingeschakeld en hielp het de infectie te elimineren. Tijdens dit proces "leert" het aangeboren immuunsysteem ook en is het nog beter voorbereid op toekomstige ontmoetingen met het cornavirus.        

De meeste andere 20% infecties zijn matig en lossen vanzelf op. Bij hen functioneert het aangeboren systeem en bestrijdt het een groot deel van de infectie, terwijl het adaptieve immuunsysteem andere antilichamen en afweerstoffen aanmaakt om de huidige en toekomstige infecties te helpen bestrijden.      

Minder dan 0,3% van de covid-19-infecties zijn dodelijk, waarbij de sterfte meestal optreedt bij hoogbejaarde of ongezonde mensen.   

Op relatieve schaal zijn dit geen erg enge statistieken voor een besmettelijke ziekte, en covid-19 is nooit echt in aanmerking gekomen voor nauwkeurige traditionele definities van een "pandemie".        

Om het pleidooi voor natuurlijke infectie en natuurlijke immuniteit kracht bij te zetten, moeten we bedenken hoe wetenschappers en clinici de afgelopen twee jaar veilige, betaalbare en effectieve behandelingen, preventie- en profylaxeprotocollen voor covid-19 hebben ontwikkeld. Deze veilige protocollen verminderen het lijden en de dood met nog eens 80% tot 90%. Deze veilige behandelingen maken dus een aangepast sterftecijfer van covid tot ongeveer 0,045%, of ongeveer 1 op 2.220. Terwijl de patiënten van deze veilige behandelingen profiteren, ontwikkelen zij nog steeds een uitstekende natuurlijke, brede immuniteit tegen het coronavirus, waaruit het virus niet gemakkelijk kan evolueren en ontsnappen. De patiënten blijven levenslang immuun.

Om verschillende redenen is de situatie niet zo gunstig voor de slachtoffers van injecties. Ten eerste zijn de gegenereerde antilichamen slechts in zeer beperkte mate actief tegen alleen het spike-eiwit, zodat de virussen worden aangemoedigd om te evolueren en aan hun effect te ontsnappen. Ten tweede zijn de gegenereerde antilichamen niet optimaal in hun rol om toekomstige virussen waaraan zij zich binden te neutraliseren, zodat deze antilichamen het virus daadwerkelijk kunnen helpen de gastheer te infecteren met een verhoogde ernst van de ziekte en de dood tot gevolg: dit is "antilichaam-afhankelijke versterking"; dit is de reden waarom uit vroegere dierstudies is gebleken dat de cornavirus-"vaccins" een dramatisch verhoogde dood veroorzaakten bij de experimenteel "gevaccineerde" dieren, toen zij later aan echte infecties werden blootgesteld.

Ten derde hebben de door injectie geïnduceerde spike-eiwit-antilichamen weliswaar geen effect op het stoppen van ziekte of overdracht (zij falen volledig als vaccin), maar zij hebben wel een hogere bindingsaffiniteit voor het spike-eiwit van het virus dan de antilichamen van het aangeboren immuunsysteem; als gevolg daarvan binden deze ineffectieve kunstmatige antilichamen zich aan coronavirussen die worden aangetroffen en verhinderen zij het aangeboren immuunsysteem om de infectie aan te pakken. Hierdoor wordt de eerste en belangrijkste verdedigingslinie, het aangeboren immuunsysteem, uitgeschakeld, zowel om de infectie te bestrijden als om zich aan te passen voor toekomstige blootstelling aan het coronavirus.

Deze roekeloze ingrepen in het immuunsysteem kunnen de injectieslachtoffers steeds kwetsbaarder maken voor coronavirussen, en tegelijk reservoirs vormen waarin coronavirussen kunnen gedijen en evolueren tot potentieel gevaarlijker varianten. De coronavirusvarianten die in de injectieslachtoffers evolueren, zijn bijzonder gevaarlijk voor de injectieslachtoffers, omdat zij een onderdrukte aangeboren immuniteit hebben, en weinig actieve antilichamen die de ziekte eigenlijk kunnen versterken in plaats van bestrijden.    

Deze wetenschap komt al tot uiting in onze waarnemingen over de hele wereld. Er is een toename van ziekte, sterfte en virusbelasting in verband met de massale toepassing van deze crimineel toegediende, onder dwang toegediende en verkeerd voorgestelde injecties.

Ik wil nu graag een aantal uitstekende artikelen van Dr. Verkerk en Dr. VandenBossche met u delen. Deze artikelen bevatten belangrijke diepgaande inzichten in het immuunsysteem en de gevolgen van deze gevaarlijke injecties. Ze zijn een verse koffie en gerichte studietijd in een rustige ruimte meer dan waard.

Aanbevolen referenties

Uittreksel

"Zoals we hebben beschreven in een vorig artikelWanneer covid-19 "vaccins" geen voordelen bieden aan kinderen, wanneer zij hun aangeboren immuunsysteem aantasten, en wanneer er aanzienlijke bekende risico's zijn (b.v. myocarditis, pericarditis), wat is dan de basis voor dwangmaatregelen om kinderen te blijven vaccineren?

Maar met bijkomende bekende en onbekende risico's (zie hierboven), en meer en meer aanwijzingen dat niet-gevaccineerde kinderen een cruciaal immuunreservoir kunnen worden dat de mensheid kan helpen de huidige pandemie te boven te komen (ook hierboven), lijkt het bewijsmateriaal erop te wijzen dat het recht van weigering moet worden uitgeoefend, zelfs als het een booster is die wordt aangeboden. Voor sommigen kan de beslissing natuurlijk gecompliceerd zijn, afhankelijk van de waarde die zij hechten aan hun gezondheid en de kosten die zij zouden moeten maken om, zij het waarschijnlijk tijdelijk, te worden gedegradeerd tot een buitencategorie van de samenleving. (https://www.jstor.org/stable/3791271). Het is vermeldenswaard dat, gezien de complexiteit van de informatie rond de risico's en voordelen van covid-19 "vaccinatie" tegen een achtergrond van snel veranderende natuurlijk verworven en covid-19 "vaccin"-geïnduceerde immuniteit, er nauwelijks een jonge ziel op deze planeet is die goed geïnformeerde toestemming had kunnen krijgen voordat ze hun covid-19 prik kregen. In de wet, is dat al criminele batterij of mishandeling.

Helaas heeft de reguliere advocatuur, die diep in de corporatocratie is verankerd, net als de reguliere geneeskunde en haar nauw verwante farmaceutische partners, nog een lange weg te gaan voordat zij als transparant, eerlijk of ethisch kan worden beschouwd".

Hier volgen enkele belangrijke citaten uit het artikel van Dr. Vanden Bossche:

 "landen die - dankzij massavaccinatie - hun bevolking hebben voorbereid om te dienen als een uitstekende voedingsbodem voor meer besmettelijke varianten zullen een hoge mate van gastvrijheid aan Omicron en de zijnen tentoonspreiden".

"Massavaccinatie bevordert virale resistentie tegen C-19 vaccins. Virale resistentie leidt tot een verhoogde besmettelijkheid van SARS-CoV-2 (bv. Omicron) en kan uiteindelijk SARS-CoV-2 in staat stellen alternatieve celoppervlakdeterminanten te gebruiken om permissieve cellen binnen te dringen."

Dr Vanden Bossche's afsluitende paragraaf:

"Het valt niet te ontkennen dat massavaccinatie het virus er alleen maar toe zal aanzetten zijn evolutionaire capaciteit ten volle te benutten, met inbegrip van - indien nodig - zijn vermogen om gebruik te maken van alternatieve receptordomeinen op permissieve cellen. De fitheidskosten die met een dergelijke dramatische mutatie gepaard kunnen gaan, zullen waarschijnlijk worden beloond met een verhoogde pathogeniciteit. Ik ben echt bang dat deze dynamiek uiteindelijk zal leiden tot de natuurlijke selectie van individuen met een ongecompromitteerde aangeboren immuniteit, terwijl degenen zonder deze immuniteit worden geëlimineerd. Hoewel een dergelijke natuurlijke selectie zou leiden tot de uitroeiing van SARS-CoV-2 omdat de aangeboren immuniteit het virus steriliseert en de overdracht blokkeert, zouden de gevolgen onvoorstelbaar zijn - de prijs die wordt betaald voor het beëindigen van de pandemie door het virus uit te roeien is niet vergelijkbaar met de prijs die wordt betaald door kudde-immuniteit te genereren en het virus toe te staan een endemische staat te bereiken. Degenen die massale vaccinatie afdwingen, kiezen voor het eerste in plaats van het tweede, een daad die herinnerd zal worden als de dodelijkste zonde ooit".

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands