Dr. Mark Trozzi

Nieuwe ongecensureerde 2 uur durende conversatie tussen World's Finest

Inleiding

Met dank aan de Alliance for Natural Health en de Weistreich Foundation of organisatie dit bijna 2 uur durende ongecensureerde gesprek onder leiding van een vooraanstaande, zeer gepubliceerde, Amerikaanse professor in de huisartsgeneeskunde en de volksgezondheid, Paul Mills PhD.

Zijn gasten zijn wereldleider cardioloog en covid-19 expert, Dr Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinoloog, Dr Geert Vanden Bossche DVM PhD, en Alliance for Natural Health oprichter, Dr Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

De gespreksonderwerpen waren de belangrijkste kwesties rond covid-19, massavaccinatie en vroegtijdige behandeling, die samenlevingen over de hele wereld verdeeld hebben. U kunt de originele bron hier bekijken en delen: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands