Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Nieuwe ongecensureerde 2 uur durende conversatie tussen World's Finest

Inleiding

Met dank aan de Alliance for Natural Health en de Weistreich Foundation of organisatie dit bijna 2 uur durende ongecensureerde gesprek onder leiding van een vooraanstaande, zeer gepubliceerde, Amerikaanse professor in de huisartsgeneeskunde en de volksgezondheid, Paul Mills PhD.

Zijn gasten zijn wereldleider cardioloog en covid-19 expert, Dr Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinoloog, Dr Geert Vanden Bossche DVM PhD, en Alliance for Natural Health oprichter, Dr Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

De gespreksonderwerpen waren de belangrijkste kwesties rond covid-19, massavaccinatie en vroegtijdige behandeling, die samenlevingen over de hele wereld verdeeld hebben. U kunt de originele bron hier bekijken en delen: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands