De slachtoffers van covid: gedwongen, geïnjecteerd, beschadigd, bezit, en onteerd

De roofdieren hebben een soortgelijke en demente strategie met softwarecode van computers, en de genetische code van planten, coronavirussen, en mensen.

De roofzuchtige strategie van code-parasieten

Bill Gates steelt computer code

In de begindagen van de micro-informatica maakten enthousiastelingen softwareprogramma's of "code" en deelden die vrijelijk onder elkaar. Bill Gates nam een groot deel van deze groeiende bibliotheek van vrij gedeelde code, wijzigde dingen een beetje, patenteerde ze, eiste het allemaal op als zijn eigendom, en ontzegde vervolgens de vele enthousiastelingen het gebruik of het delen ervan. Hij is geen supergenie in software; hij is eerder een dief en een opportunist: een parasiet.

Monsanto steelt genetische code van gewassen

Monsanto is berucht om zijn genetisch gemodificeerde gewassen en zijn verderfelijke tactieken. Tientallen jaren lang hebben zij gewassen genetisch gemodificeerd en gepatenteerd, velden van boeren en erfgewassen van naburige landen besmet, vervolgens het eigendom opgeëist van de traditionele boeren die nu besmette zaden hebben, en deze boeren hun rechten ontzegd om voedsel te verbouwen zonder zich te onderwerpen aan Monsanto's zaden, vergoedingen en controle.

Covid criminelen stelen virale code

Zoals Dr. David Martin ons heeft laten zien, zijn de covide criminelen al meer dan een decennium bezig met het genetisch modificeren van coronavirussen. Zij hebben ten minste 79 patenten aangevraagd en geclaimd voor deze virussen en aanverwante producten (zoals PCR-tests en injecties met genetische modificatie die zij "vaccins" noemen). Terwijl zij ons allen misbruiken, hebben zij met deze octrooien ook een record fortuin verdiend. Het patenteren en bezitten van de virussen die zij tegen de mensheid lanceren, is niet de bodem van het morele moeras waarin deze wezens leven.

Nu willen ze jouw code

De adenovirus-vector covid-injecties (Astrazenica en Johnson and Johnson) leveren in feite een vracht dubbelstrengs gepatenteerd DNA af aan de cellen van de slachtoffers. De systemen voor de toediening van nanodeeltjes (Pfizer en Moderna) leveren een vracht gepatenteerd gemodificeerd coronavirus boodschapper-RNA af; dit mRNA kan heel goed toegang krijgen tot de omgekeerde transciptase-route in de cellen van de slachtoffers en hun DNA wijzigen. Zij zijn mensen genetisch aan het modificeren.

Ziet u het patroon? Nefarià "rs wijzigen en zich toe-eigenen van computercode, genetische codes van planten, genetische codes van virussen, en genetische codes van mensen.

Tegenover de ontmenselijking van de mensheid

Afgezien van het feit dat deze super-griezels het eigendomsrecht opeisen van de software, de planten en gewassen, de virussen en de mensen, kunnen zij ook aanvoeren dat de injectieslachtoffers nu trans-mensen zijn en geen mensen, en dat die vervelende oude mensenrechten dus niet langer op hen van toepassing zijn. Natuurlijk is dit allemaal ziekelijk dement denken dat we 100% moeten verwerpen. Criminelen van deze omvang zouden rechtmatig moeten worden opgehangen. Dode super griezels bezitten niets; geen software, planten, virussen, of mensen.  

In de gewenste toekomst waar wij voor werken en bidden, zal er gerechtigheid zijn, zullen de bezittingen van de superbedervers allemaal in beslag worden genomen en herverdeeld onder de slachtoffers van de wereld (dat zijn wij allemaal in verschillende mate). De corrupte centrale bankiers maken hier deel van uit, en hun schuldgreep op de mensheid zal eindigen met een snelle veeg; we zijn hen niets verschuldigd, behalve een snel proces of een militaire operatie. Daarna zullen we nog veel te genezen hebben: lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Niemand zal het eigendom van iemand anders zijn.

Wat nu?

Als je je verzet hebt tegen de gedwongen injecties, hou dan vol en blijf vechten. Als u onder dwang bent geïnjecteerd, moet u gemotiveerd zijn om nog harder te vechten.

Artsen, wetenschappers en andere deskundigen werken hard aan een remedie voor de schade die door deze injecties wordt aangericht. Er zijn in dit verband nog veel uitdagingen. Als u of iemand die u kent een injectie heeft gehad, deel dan de de huidige adviezen die we hebben om de schade en het lijden te beperken van de Wereldraad voor Gezondheid.

Deskundigen van over de hele wereld doen voortdurend onderzoek en werken dit en andere adviezen van de Wereldgezondheidsraad regelmatig bij. Hier is een geweldig artikel van Down The Chupacobrahole dat Dr. Chinda Brandolino's waarschuwing deelt.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands