Dr. Mark Trozzi

Kinderen sterven nadat ze geïnjecteerd zijn

Dokters, verpleegkundigen, wetenschappers en activisten blijven alarm slaan: Bescherm de kinderen!

Snelle video

Hier is een verontrustende twee minuten durende video van kind atleten die instorten en sterven na te zijn geïnjecteerd met Gates, Fauci, en big pharma's bio-wapens.  

Kinderen injecteren is waanzin

Kinderen hebben geen enkel statistisch risico op ernstige ziekte door covid. Ze brengen het niet over op anderen. Kinderen moeten bevrijd worden van al deze covid gekte, en nooit geïnjecteerd worden. Bovendien, deze injecties zijn niet veilig, en ze zijn niet effectief. 

De vaccins veroorzaken meer doden dan alle vaccins samen in de afgelopen 30 jaar. Zie de piek in het aantal sterfgevallen door vaccins sinds deze zogenaamde vaccins wereldwijd worden opgedrongen en onder dwang worden toegediend aan mensen.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Covid Kid feiten

Canadese artsen en verpleegkundigen hebben onlangs deze dringende bron georganiseerd om ouders te waarschuwen en voor te lichten: https://www.covidkidfacts.ca/

Het is verdraaid om te zien dat ethische Artsen en Verpleegkundigen die zich uitspreken, dit ofwel anoniem doen, ofwel vervolgd worden door politici, medische regelgevers, en andere volgelingen van de criminele covidale onderneming. Deze zelfde harteloze marionetten nemen het geld aan en papegaaien de grote leugen na: "De covid-19 'vaccins' zijn veilig en effectief." Zij moeten voor het gerecht worden gebracht, terwijl de ethische artsen en verpleegsters die zich tegen deze agenda hebben uitgesproken, de controle over de gezondheidszorg moeten krijgen.

Conclusie en verdere due diligence

Om een goed inzicht te krijgen in deze virale genetische injecties en de vele manieren waarop zij ons kunnen schaden en doden, moet u binnenkort op een goed moment een uur vrijmaken om deze documentaire te bekijken of te lezen, Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze? Neem uw rechten terug, bescherm uw kinderen, en help mee om de criminelen voor het gerecht te brengen die momenteel rondspoken in onze regeringen, instellingen, en de dinosaurus media.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands