Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Kinderen sterven nadat ze geïnjecteerd zijn

Dokters, verpleegkundigen, wetenschappers en activisten blijven alarm slaan: Bescherm de kinderen!

Snelle video

Hier is een verontrustende twee minuten durende video van kind atleten die instorten en sterven na te zijn geïnjecteerd met Gates, Fauci, en big pharma's bio-wapens.  

Kinderen injecteren is waanzin

Kinderen hebben geen enkel statistisch risico op ernstige ziekte door covid. Ze brengen het niet over op anderen. Kinderen moeten bevrijd worden van al deze covid gekte, en nooit geïnjecteerd worden. Bovendien, deze injecties zijn niet veilig, en ze zijn niet effectief. 

De vaccins veroorzaken meer doden dan alle vaccins samen in de afgelopen 30 jaar. Zie de piek in het aantal sterfgevallen door vaccins sinds deze zogenaamde vaccins wereldwijd worden opgedrongen en onder dwang worden toegediend aan mensen.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Covid Kid feiten

Canadese artsen en verpleegkundigen hebben onlangs deze dringende bron georganiseerd om ouders te waarschuwen en voor te lichten: https://www.covidkidfacts.ca/

Het is verdraaid om te zien dat ethische Artsen en Verpleegkundigen die zich uitspreken, dit ofwel anoniem doen, ofwel vervolgd worden door politici, medische regelgevers, en andere volgelingen van de criminele covidale onderneming. Deze zelfde harteloze marionetten nemen het geld aan en papegaaien de grote leugen na: "De covid-19 'vaccins' zijn veilig en effectief." Zij moeten voor het gerecht worden gebracht, terwijl de ethische artsen en verpleegsters die zich tegen deze agenda hebben uitgesproken, de controle over de gezondheidszorg moeten krijgen.

Conclusie en verdere due diligence

Om een goed inzicht te krijgen in deze virale genetische injecties en de vele manieren waarop zij ons kunnen schaden en doden, moet u binnenkort op een goed moment een uur vrijmaken om deze documentaire te bekijken of te lezen, Covid "Vaccins"; Hoe gevaarlijk zijn ze? Neem uw rechten terug, bescherm uw kinderen, en help mee om de criminelen voor het gerecht te brengen die momenteel rondspoken in onze regeringen, instellingen, en de dinosaurus media.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands