Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De FDA en Pfizer zijn een match gemaakt in de hel

Deze corrupte bedgenoten lachen om de rechten van de burgers... alweer.

FDA heeft 108 dagen nodig om de snode injectie goed te keuren, maar eist 55 jaar om de documenten te bewerken en te delen.

Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT), is een groep van artsen en wetenschappers, waaronder Harvey Risch, professor epidemiologie aan de Yale School of Public Health. De groep heeft een Freedom of Information Act verzoek ingediend voor documenten in het bezit van de FDA met betrekking tot de goedkeuring van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin.

De regering vertelde de rechtbank dat zij 329.000 pagina's documenten heeft die voldoen aan het verzoek van de FOIA en heeft aangeboden 500 pagina's per maand te produceren om het vrijgegeven materiaal te bewerken. In dit tempo zal de FDA deze gegevens in iets minder dan 55 jaar volledig vrijgeven.

Volksgezondheid en Medische Beroepsbeoefenaren voor Transparantie spanden een rechtszaak aan nadat de FDA hun verzoek om de vrijgave van de gegevens te bespoedigen had afgewezen.

Aanbevolen verdere lectuur: https://worldnationnews.com/fda-asks-court-for-55-years-to-release-full-data-on-pfizers-covid-19-vaccine/

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands